tuinset

Laat je inspireren door de prachtige tuinmeubels

Nog even en we mogen van onze nieuwe tuin gaan genieten.

Op dit moment hebben we een tuin aan de voorzijde van het huis en daar hebben we twee Bear stoelen staan. Omdat op de patio achter alle fietsen staan is het niet mogelijk om daar een leuk en gezellig zitje te maken.

Bloementuin

Onze nieuwe tuin is een echte bloementuin. En hij is niet alleen vol met bloemen maar ook met zon. Het schijnt dat we de hele dag zon in de tuin hebben. Echter moeten je daarvoor wel je stoel verplaatsen. Wij willen twee of drie zitjes in de tuin maken zodat we op meerdere plekken van de zon kunnen genieten.

Tegen de woning aan gaat mijn oudste zoon met steigerhouten planken een lekkere lounge bank maken. Een plek waar je kan genieten als je thuis uit je werk komt.

Aan de ene kant van de tuin willen we een klein ontbijt plekje maken. Een zitje waar je heerlijk kan genieten van je 1e bakje koffie. Aan de andere kant van de tuin komt waarschijnlijk een tafel te staan zodat we daar met zijn allen gezellig aan kunnen eten.

tuinmeubelen

Tuinmeubelen

De komende jaargetijden zullen we eerst gaan kijken hoe de zon staat en welke bloemen we allemaal in de tuin hebben. Ik heb het huis nu drie keer gezien en elke keer weer staan er andere bloemen in de bloei. Deze willen we zoveel mogelijk laten staan dus we moeten eerst even kijken hoe we de tuin gaan inrichten. En als we weten hoe en wat kunnen we op zoek gaan naar nieuwe tuinstoelen want de huidige twee die we nu hebben zijn echt toe aan vervanging.

tuinmeubelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *