Interieurinspiratie voor vloerkleden

Bij een nieuw interieur hoort ook een nieuw vloerkleed. Op dit moment hebben we een rond grijs vloerkleed. Een ideaal kleed want hij past overal bij. Onze bank is paars en de stoel rood maar o.a. door het grijze kleed vormt dit mooi een geheel.

In het nieuwe huis komt er hoogstwaarschijnlijk een blauwe bank. Het grijze kleed kan hier prima bij maar toch zou ik het best leuk vinden om iets meer kleur toe te passen. Ik heb al een aantal mooie kleden op het oog:

of deze blauwe:

Bij de laatste foto vind ik het erg leuk dat ze het kleed onder de eettafel hebben gelegd. Bij ons thuis niet echt een slim idee want ondanks dat we 4 tieners hebben is netjes eten soms nog best moeilijk. Als wij dit zouden doen zou het kleed al snel onder zitten. Voordeel van dit kleed is dat het een laagpolis kleed is. Etensresten zullen dus niet heel erg snel tussen de haren in gaan zitten. Ons huidige kleed is hoogpolig en als men daar iets op laat vallen, vaak is dat ook nog eens hagelslag, dan is het best een karwei om alles er weer tussen uit te halen. Als vind ik een hoogpolis tapijt wel weer fijner aanvoelen aan mijn blote voeten.

Kinderkamer

Wij hebben niet alleen een kleed in de woonkamer maar ook in de kinderkamer hebben wij een kleed liggen. En als straks alle kinderen hun eigen kamer hebben mogen zij ook kiezen of ze wel of geen kleed willen. Persoonlijk vind ik het wel lekker als je je bed uitstapt en je stapt op een warm kleed.

Eerst maar eens inrichten en dan zien we verder. Inspiratie kan je in ieder geval wel al opdoen via Tapeso.nl. Zij hebben een hele grote collectie en prachtige inspirende foto’s.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *