kunstgras

Kunstgras of echt gras

Terwijl we nog middenin de winter zitten en het is eigenlijk te koud om buiten van de tuin te genieten. Toch zullen bij vele van jullie de tuinkriebels al zijn losgebarsten. Want een echte tuinliefhebber is nu al bezig met zijn plannen voor 2019. Welke planten gaan we dit jaar plaatsen? Gaan we andere meubels kopen? Of gaat de hele tuin dit jaar op de schop?

Misschien ben je dat gras wel helemaal zat. Ik heb een tijdje geprobeerd een grasveld aan te leggen op een plek die eigenlijk te weinig licht had. Het is nooit wat geworden met dat stukje gras hoe hard ik ook mijn best deed. Het was dus de perfecte plek voor kunstgras. Ook een idee voor jou?

Verschillen:

Kunstgras

Heb jij een plek waarbij de bomen altijd rommel in je tuin achterlaten? Een plek waar weinig licht komt? Dan is het beter om een stukje kunstgras neer te leggen. Je krijgt wel helemaal dat gevoel van een echt gras veld maar hebt er niet het onderhoud aan. Het enige wat je zo nu en dan moet doen is de bladeren en zo verwijderen.

Tegenwoordig worden de kunstgrassen steeds beter en zijn soms bijna niet van echt te onderscheiden. Bijkomend voordeel is dat kunstgras altijd groen blijft. Zo oogt je tuin altijd fris.

Bijkomend voordeel van kunstgras is dat het ook te gebruiken is op een balkon of dakterras. 

Gras

Hou jij echter van tuinieren en grasmaaien? Heeft jouw tuin voldoende licht dan kan je kiezen voor echt gras.

Wil je kunstgras? Je kan online kunstgras kopen, gratis advies aan huis en het wordt ook nog eens gelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *