kunstgras in de tuin

Kunstgras in de tuin

Ik ben bezig met het inrichten van een kleine stadstuin, een patio achter het huis. De tuin is niet groter dan 3 bij 4. Aan de voorzijde van het huis is de tuin een stuk groter. Natuurlijk wordt er vaak voorgezeten maar achter biedt meer privacy dus moet er daar gezocht worden naar een oplossing.

Nu is de tuin bestraat en staat er 1 stoel. Daarbij is er nog een ander klein deel waarbij er een kleine overkapping is. Onder deze overkapping staan de fietsen. Eigenlijk zou dit deel uit het zicht geplaatst moeten worden.

Kleine tuin inrichten

Mijn idee is om in het kleine deel van 3 bij 4 een gezellig kleine loungebank neer te zetten. Een bank met heerlijk kussens waarbij je na het werk even heerlijk weg kan zakken met een wijntje of een biertje. Bij deze bank zet ik klein tafeltje. Het tafeltje is onderdeel van een tuinset. De grote tafel en het andere bankje/tafeltje laat ik ingeklapt staan maar als er eters komen wordt het compleet neergezet en kan je met een leuke groep vrienden of familie heerlijk van de kleine tuin met bbq genieten.

Kunstgras

Een groot deel van de tuin is omringt met steen van het huis en aan de andere zijde is een grote houten schutting. Met bloemen en planten moet er dus sfeer gecreerd worden. Mede ook omdat de tegels op de vloer donkergrijs zijn. Achter de bank ga ik aan de schutting een paar mooie bloembakken hangen met daarin planten in de kleur roze, paars, blauw en wit. Maar de vloer wil ik ook meer bij het geheel betrekken. Daarom plaats ik kunstgras tuin voor de overkapping. De overkapping wordt uit het zicht gewerkt met een grote bamboe maar ik vind het leuk om voor de overkapping een soort loper te laten lopen van kunstgras. Alsof je vorstelijk naar het zitje in de patio geleidt wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *