Kunst in de keuken

Een kunstwerk en de wens voor een nieuwe keuken hebben geresulteerd in een echte droomkeuken.

Vandaag wil ik niet 1 maar een aantal bedrijven in the spotlight zetten. Een oud klasgenoot liet op zijn facebookpagina een foto van zijn nieuwe keuken zien en ik was meteen jaloers. Wat een plaatje. Een keuken waarin hout gecombineerd is met een prachtige werkblad. Via hem kwam ik in contact met de bedenkers/makers van deze keuken en dat waren er meer dan 1.

strakke keuken

De keuken is ontworpen door Matthijs Wateler Interior. Hij is interior stylist en heeft bij deze keuken goed naar de ruimte en wensen van de klant gekeken. . Er is een prachtige keuken gemaakt waarbij er goed rekening is gehouden met het licht wat door de mooie bovenramen naar binnenkomt. Naast dit natuurlijk licht zijn er ook op de juiste plekken sfeer – en werklicht aangebracht. De keuken heeft op verschillende plekken werkruimte en door het eiland heeft elke functie in de keuken zijn eigen plek gekregen. In de wand zijn de kasten en een groot deel van de apparatuur weggewerkt waardoor het mogelijk is om boven de keuken de ruimte leeg te laten. Dit creert een rustig beeld. De keuken is gemaakt door  Denbraber Interieurbouw en Evidentbouw

keuken modern

Naast deze prachtige keuken is er nog iets wat de sfeer bepaald in deze ruimte en dat is het prachtige kunstwerk van Matthijs Wateler interior. Naast interieur stylist is hij ook kunstenaar. Hij heeft een kunstwerk gemaakt zonder al te veel tierlantijnen en drukken lijnen maar juist een kalm maar wel veelzeggend en sfeerverhogend effect geeft.

kunstwerk keuken

De combinatie van alle materialen in de keuken en het kunstwerk maken deze keuken voor mij een droomkeuken. Een goede samenwerking heeft geleid tot een keuken waar mijn klasgenoot nog jaren meer vooruit kan.

p.s.: Ook nog credits voor de fotograaf die alles zo prachtig heeft vastgelegd: Marjolein Brons 

keuken hout
kunstwerk
vaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *