LANG EN DIEP SLAPEN MET RUSTGEVENDE GELUIDEN VAN DE MUZIEKDOOSJES VAN CLOUD B

Een kindje dat heerlijk in slaap valt en de hele nacht rustig doorslaapt. Daar droomt elke ouder toch van? Hippemuziekdoosjes.nl heeft nu muziekdoosjes van Cloud b aan het assortiment toegevoegd. Deze  zien er niet alleen uit als schattige knuffels, ze produceren ook rustgevende geluiden zoals mama’s hartslag, frisse regenbuien, oceaangolven en walvisliedjes om de baby heerlijk bij te laten slapen.

Een baby die rustig in slaap valt en uren later weer vrolijk en uitgerust wakker wordt. Dat is een rustgevende gedachte. Helaas is dat niet voor elke ouder weggelegd. Maar bij Cloud b gunnen ze alle ouders een fijne nachtrust, dus werd er een uitgebreide lijn met muziekdoosjes bedacht waar baby’s rustig van worden en fijn bij kunnen wegdromen.

Rustgevende vriendjes voor het slapen gaan
De muziekdoosjes van Cloud b hebben een kalmerend effect en dat is erg belangrijk bij consistente slaaproutines voor baby’s, kinderen en ouders. Pediatrisch onderzoek heeft zelfs uitgewezen dat vertrouwde en rustgevende geluiden kinderen helpen om vrediger en dieper te slapen. Webwinkel Hippe muziekdoosjes heeft nu 7 muziekdoosjes van Cloud b aan het assortiment toegevoegd. Een schattig crèmekleurige uiltje en twee zoete schaapjes, maar ook een guitige vos, stoere kikker en lieve giraffe. De muziekknuffels kunnen aan de buitenkant van het ledikantje worden vastgemaakt en maken hartslaggeluiden, rustgevende natuurgeluiden en spelen slaapliedjes. Van iedere muziekdoosje is op de website een video te bekijken over de werking van deze muzikale vriendjes.

Magische Traquil Turtle en Fonkelende Firefly Kikker
Er zijn twee muziekdoosjes die nóg meer kunnen. De zoete schildpad Tranquil Turtle is bijvoorbeeld niet alleen een muziekdoosje, maar projecteert ook een onderwater lichteffect met een zachte golfbeweging. Het schild gloeit op in een marineblauw kleur en speelt daarbij twee verschillende melodieën. De helderheid en het geluidsniveau van deze bijzondere en prijswinnende schildpad zijn eenvoudig aan te passen. De magische Firefly Kikker is een schattige muziekkikker die vuurvliegjes in zijn buik heeft die langzaam aan en uit gaan. De kikkerlamp kwaakt zacht de kleintjes in slaap en heeft daarnaast een magische gloed zodat ze niet bang hoeven te zijn in het donker. Op allebei de muziekdoosjes zit een timer die zorgt voor een volledige verduistering gedurende de diepe slaap van het kind, zoals aanbevolen door kinderartsen.

Over Hippe muziekdoosjes
Dochter Lara inspireerde eigenaar Dianne van der Beeke tot het starten van Hippe muziekdoosjes. Tijdens het inrichten van de babykamer wilde zij een bijzonder muziekdoosje in het ledikantje. Op het internet vond ze wel leuke producten, maar geen website waar je een uitgebreide en bijzondere collectie kon bekijken. En zo werd www.hippemuziekdoosjes.nl geboren. Deze webwinkel is niet alleen dé plek om het perfecte muziekdoosje te vinden, maar je kunt er ook terecht voor geweldige kraamcadeaus, knuffels en speeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *