poster

Vandaag bezocht ik samen met Rianne de KreaDoe. Ik ben wel creatief maar Rianne is net een stapje creatiever dan mij. Rianne heeft bijvoorbeeld recent haar eigen steigerhouten wandbord gemaakt en plakt ze servetten op een dienblad om deze aan te passen aan haar eigen smaak. Zij krijgt a.s. vrijdag haar nieuwe huis dus tijd om zelfmaak inspiratie op te doen.

De beurs werd gehouden in hal 7 en 8 in de jaarbeurs. Twee hallen vol papier, wol, hout, kralen en nog veel meer knutselinspiratie.

In beide hallen staan verschillende stands welke afgewisseld worden met locaties waar je workshops kan volgen. Rianne en ik hebben een erg leuke workshop kerstpegel maken gevolgd. Erg makkelijk, ook mede door de erg goede begeleiding, om te maken met een leuk resultaat.

Persoonlijk ben ik niet van het kaarten maken of handwerken met wol of garen en toch heb ik mij uitstekend vermaakt op de beurs. We hadden een erg prettig gesprek met Monique van BeadsandBasics.com. Zij nam echt voor iedereen de tijd om uit te leggen hoe je de leukste sieraden kon maken. Op haar overzichtelijke stand kwamen we ook de leuke poster met de tekst Creativity never goes out of Style tegen. Iedereen die iets bij haar kocht kreeg een poster met deze tekst van haar cadeau.

Ook van de stand van Bedijs.nl vond ik erg leuk. Op haar stand stonden een paar erg leuke zelfmaakideeen. Persoonlijk vond ik het fotolijstje wat ze gemaakt had erg leuk. Ik ga deze ook zeker een keer zelf maken. Haar site is net vernieuwd maar zodra ze alles weer up te date heeft gaat ze ook op haar site zelfmaakideeen zetten. Een site dus om in de gaten te houden.

fotolijstje

Steigerhouten kerstboom

Natuurlijk kwamen we ook producten van het populaire steigerhout tegen. Voor de kerst kwamen we grappig houten kerstbomen tegen gemaakt door Ecomeubel. Deze boompjes kan je leuk vullen met versierde kerstballen of kleine kerstartikelen zoals uiltjes, herten of sterren.

kerstboom steigerhout

Bijzondere verjaardagskalender

Op facebook had ik soortelijke kalenders al paar keer voorbij zien komen. Een kalender waar in een oogopslag duidelijk is wie wanneer jarig is. Maar deze van Specialathome is niet alleen bijzonder maar ook makkelijk te maken omdat je de benodigdheden in een pakket op de site kan kopen. Die kan je dan weer aanpassen aan je eigen interieurstijl.

kalender

Mijn eigen KreaDoe inspiratie

Voor mijn eigen interieur heb ik nog 2 houten huisjes gekocht bij Rozuge.nl Eind deze week ga ik deze gebruiken voor mijn sinterklaas vensterbank. Ik moet ze eerst nog even schilderen maar ik zal eind van de week het eindresultaat laten zien.

En op mijn verlanglijstje staat een workshop bij Kri-eet Home inspirations. De meneer die ons daar hielp kon zo enthousiast over de workshops praten dat we zeker ons een keer aan gaan melden. Het lijk ons super om een memobord of kerststuk te maken. En als we alle voorbeelden zo zien dan weten we ook zeker dat het een pronkstuk gaat worden.

Thuis wil ik nog een keer aan de slag met glasetspasta van Moreismore. Zij had op haar stand een erg leuke pot met daarop een rendier. Simpel gevuld met wat wol en je hebt een erg leuke kerstdecoratie.

Kinderen knutselen

Naast inspiratie voor volwassenen was er ook veel te doen voor de kinderen. De kinderen konden op deze manier nieuwe materialen en knutselspullen ontdekken. Bij de stand van Pixelhobby was het reuze druk. Kinderen mochten daar voor € 1,- een tegeltje maken en daar maakte dan ook vele kinderen gebruik van.

Mijn indruk van de beurs:

Papier voor het maken van kaarten en scrapping heeft wel enigszins de overhand. Daarna was bol, haak en borduur benodigdheden favoriet onder bezoekers. En ondanks dat ik daar niets mee heb heb ik mij uitstekend vermaakt op de beurs. Het is echt een beurs waar je leuke ideeen op kan doen en waar je materiaal kan kopen om zelf aan de slag te gaan. Volgend jaar zal ik zeker weer van de partij zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *