cactus pot

Glitter cactus bloempot zelf maken

Cactussen zijn helemaal in dit jaar. En het leuke aan cactussen is dat ze het verdienen om in een leuke opvallende pot te staan. Cactussen zet je niet zo maar even in een simpele pot, al staan ze dan ook heel erg mooi. Zet ze in ieder geval in een pot welke de robuuste vorm van de cactus goed uit laat komen. Maar het is leuker om er iets bijzonders mee te doen:

Neem een grote (gekleurde) schaal en vul deze met gekleurde cactussen. Hoe meer hoe beter.

cactus grote pot

Deze stoffen bloempotten met een scandinavische prent zijn ook een prachtige opvanger voor je cactussen. Gebruik ze in een kleur of zorg juist voor een kleurrijk geheel door verschillende kleuren te combineren met verschillende cactussen.

stoffen bloempot

Of maak zelf een bijzondere cactuspot zoals het idee van theglitterguide. Verf een simpele bloempot en versier deze met glitter en je heb je eigen unieke bloempot.  Eentje staat al leuk maar het is ook leuk om er meerdere naast elkaar te zetten.

Ik vind het ook een erg leuk pot voor een meisjes tienerkamer. Erg leuk om cadeau te geven samen met wat andere glitter en BlingBling items.

bloempot zelf maken

Het voordeel van cactussen is dat zelfs degene die geen groene vingers hebben op deze manier planten in huis kunnen hebben.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *