Kom tot rust in een relaxfauteuil

Het leven vandaag de dag is hectisch. Rust en ontspanning zijn daarom extra belangrijk. Wanneer je thuis komt van een drukke dag werk is het fijn om weg te kruipen op de bank. Maar de bank is niet de enige optie wanneer je wilt relaxen. Een andere, net zo comfortabele optie, is de fauteuil. Een fauteuil is een luxe stoel met over het algemeen een groter zitvlak dan gemiddeld. Hierin zit je minder rechtop dan in andere stoelen en de zachte kussens zorgen voor optimaal comfort. Een fijn plekje om een boek te lezen of tv te kijken. Fauteuils zijn terug van weggeweest.

Een fauteuil is een van de oudste meubelstukken ter wereld. In het verleden werd de fauteuil gezien als de ‘koningszetel’: een symbool van status. Tegenwoordig is het steeds minder een symbool van status en meer een meubelstuk dat terugkomt in allerlei huishoudens. Een fauteuil staat garant voor een hoog lig/zit comfort. Het kan de perfecte aanvulling zijn op je bankstel maar daarnaast kan een fauteuil ook een echte blikvanger zijn in je woonkamer. Het uiterlijk en design staan voor stijlvolle momenten van rust. Er zijn zelfs relaxfauteuils te vinden die je handmatig kunt afstellen voor nog meer comfort.

Fauteuils kunnen dus dienen als aanvulling op je zithoek. Maar ze zijn juist ideaal wanneer er geen ruimte is voor grote meubels als een bank. Ze zijn makkelijk te verplaatsen en nemen minder ruimte in beslag. Zo zijn er fauteuils die passen bij elk interieur. Fauteuils met printjes of effen kleuren, van leer of van stof. Vind dus snel die ene fauteuil die past bij jou en jouw interieur. Tip: kijk bijvoorbeeld eens tussen de fauteuils van otto.nl. Hier kwam ik een hoop exemplaren tegen!

About Author

You May Also Like

2 comments

M says:

Een relaxfauteuil heerlijk .zelf hou ik meer van een modern meubel en vind ik de stoel op de foto iets te vrouwlijk, maar het ziet er wel uit alsof hij heerlijk zit

Suzanne says:

Heerlijk om in weg te kruipen en een boek te lezen. plus geeft een leuke uitstraling aan het interieur. Vind de print op de foto awesome.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *