ikea wintermaanden

IKEA HELPT JE DE KOUDE WINTERMAANDEN DOOR MET WARME PRODUCTEN

  • Wintertijd: volgende week zetten we de klok een uur achteruit
  • Maak het thuis gezellig voor familie en vrienden
  • Warm textiel, sfeervolle kaarsen en winters servies

 De wintertijd gaat weer in. Aanstaande zondag zetten we de klok een uur achteruit. Nu de dagen weer korter en kouder worden, is niets fijner dan het thuis gezellig maken. Met de warme producten van IKEA kom jij de donkere wintermaanden wel door. Nodig vrienden en familie uit voor een spelletjes- of filmavond en maak het gezellig met kaarsen en warme plaids. Meer heb je deze winter niet nodig.

Zwitserse berghut

Met het SOLRÖK servies uit de CHALET II collectie van IKEA waan je je in een Zwitserse berghut. Verras visite met dampende thee of warme chocolademelk in deze winterse SOLRÖK kop. Verkrijgbaar vanaf 24 november.

ikea wintermaanden

Wegkruipen

Is het buiten koud en guur? Blijf lekker binnen, nodig vrienden uit om jullie favoriete film of tv-programma te kijken en kruip samen weg op de bank met het heerlijke ORMHASSEL plaid.

ikea wintermaanden

Karakter

Een schapenvacht mag deze winter niet in je interieur ontbreken. De LUDDE schapenvacht geeft je huis niet alleen karakter, maar voelt ook heerlijk zacht onder je voeten.

ikea wintermaanden

Romantiek in de sneeuw

Binnen genieten van de romantiek van sneeuw? De VINTERMYS kaars uit de kerstcollectie van IKEA biedt uitkomst.

ikea wintermaanden

Warm en knus
Nieuwe kussens zijn een snelle en betaalbare manier om sfeer en comfort toe te voegen aan je interieur. De SOLRÖK kussens uit de CHALET II collectie zorgen voor een warm en knus gevoel in huis. Verkrijgbaar vanaf 24 november.

ikea wintermaanden

Sfeermaker

De BORRBY lantaarn is een echte sfeermaker in huis. Combineer verschillende maten voor een speels effect. Geschikt voor binnen en buiten.

ikea wintermaanden

Winterse borrel
Nodig vrienden uit voor een winterse borrel. ÖL MÖRK LAGER is het perfecte winterbiertje. Het roodbruine lagerbier heeft een volle, moutachtige smaak met een vleugje van geroosterde koffie. Verkrijgbaar in de Swedish Food Market van IKEA.

ikea wintermaanden

Aan tafel

Krijg je mensen te eten, maar heb je geen tijd om een compleet diner op tafel te zetten? Een avondje fonduen is net zo leuk. De SENIOR fondueset neemt jou het werk uit handen terwijl de gezelligheid alleen maar groter wordt.

ikea wintermaanden

Over IKEA Group
Onze visie is om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen. We bieden goed ontworpen, functionele en betaalbare woninginrichtingsproducten van hoge kwaliteit aan, die met zorg voor mens en milieu geproduceerd worden. De IKEA Group heeft 315 woonwarenhuizen in 27 landen. Daarnaast zijn er meer dan 40 woonwarenhuizen die door franchisenemers uitgevoerd worden buiten de IKEA Group. De IKEA Group had in FY14 716 miljoen bezoekers in de vestigingen en 1,5 miljard mensen bezochten IKEA.com. Voor meer informatie kijk op ikea.nl.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *