Klassieke woonstijl

Klassieke woonstijl

In de meeste woonbladen wordt altijd aandacht besteed aan de huidige woontrend. Wat is er nu in? Hoe richt je je woning zo in dat je geheel volgens de laatste mode woont. Maar niet allemaal volgen we deze trend. Zeker als je als iets ouder bent ben je gewoon blij met je eigen stijl. Je hebt een sfeer gecreëerd waarbij je je thuis voelt. Een sfeer welke bij je past. Een inrichting vol herinneringen en vol emoties daar horen geen nieuwe woontrends bij.

Het is alleen soms jammer dat niet alleen de woonbladen meegaan in deze tendens maar ook de winkeliers.

Klassiek verlichting

Laatst kreeg ik de vraag of ik een winkel wist voor klassiek verlichting. Deze mevrouw had een inrichting met grenen, oranje/rood tinten en een klassiek tintje. Ze was op zoek naar een mooie wandlamp voor haar slaapkamer maar kon niets vinden. Alles was modern of had een Scandinavisch tintje want dat is helemaal in op dit moment. Maar dat wilde zij helemaal niet. Samen zijn we op zoek gegaan en uiteindelijk hebben we samen deze klassieke wandlamp gevonden. Vrouwelijk, sierlijk en met een mooie oranje tint.

sierlijke wandlamp

De vraag van deze mevrouw past dan ook weer heel erg goed bij mijn visie. Ga niet mee in de trend, volg niet de laatste mode maar kijk wat bij je interieur past. Blijf bij je eigen gevoel want als je een huis inricht volgens de laatste woontrends voel je je er niet thuis en een huis hoort een THUIS te zijn.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *