Woonmall Villa ArenA betaalt mee aan jouw woonwens!

In de maand oktober staat heel Nederland weer in het teken van Wonen en alles wat daarmee te maken heeft – ook in de Amsterdamse Woonmall Villa ArenA. Tijdens de woonmaand kan iedereen er zelf voor zorgen dat Villa ArenA meebetaalt aan jouw woonwens. De meest originele woonwens wordt namelijk uitgekeerd in een dikke cheque van maar liefst €1000,-.

Woonwensenwall

De hele maand oktober wordt iedereen uitgenodigd zijn of haar persoonlijke woonwens op te plakken op de speciaal ontwikkelde WOONWENSENWALL in het Atrium van Villa ArenA. Voor de wall is een inschrijfbalie met blanco woonwensenpost-its en stiften. Iedereen kan op geheel eigen, ludieke wijze tekenen, schrijven en plakken op deze wall. Ben creatief en wie weet….

Dé hoofdprijs: Villa ArenA betaalt mee aan jouw woonwens!

Een jury die bestaat uit verschillende interieurontwerpers en enkele Villa ArenA-ondernemers selecteert na de maand oktober een serie van de meest originele, bijzondere, leuke, omschreven of getekende woonwensen. Deze worden op Facebook geplaatst en uiteindelijk bepaalt het publiek online welke woonwens in vervulling mag gaan namens Woonmall Villa ArenA.

Fred’s Favorites

Om inspiratie op te doen voor je woonwens, heeft dé bekende tv-stylist Fred van Leer zijn favorieten uitgezocht. Deze zijn te zien op het inspiratieplein in het Atrium in een MEGA letterbak. Kom kijken naar Fred’s Favorites en kijk naar al het moois dat hij graag in zijn huis zet. Wie weet zit er ook wat voor jou bij.

InspiratieSpot

Bij de Villa ArenA InspiratieSpot kun je op 3, 4, 10, 11 én 31 oktober in de woonmaand geheel kosteloos terecht voor interieuradvies op maat. Ook hier kan men vast nóg meer inspiratie opdoen voor de eigen, unieke wensen. Voor gratis interieuradvies reserveert men een tijdstip op www.villaarena.nl/inspiratie-spot.

Over Woonmall Villa ArenA

Woonmall Villa ArenA (ontworpen door Benthem Crouwel Architecten) is met 75.000 m2 het grootste en modernste woonwinkelcentrum van Nederland. Men kan er terecht in de ruim 50 woonwinkels; van meubels tot vloeren, van droomkeukens tot luxe badkamers en van verlichting tot kunst en decoratie. Wie slim wil combineren is in Woonmall Villa ArenA aan het juiste adres. Er is een gevarieerd aanbod voor iedere stijl en voor elk budget.

Woonmall Villa ArenA heeft aan de binnenzijde een sfeervol modern en industrieel karakter. Het uitgebreide horeca-aanbod van 5 aanbieders biedt bezoekers alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf. In het Atrium is een groot kinderspeelplein, waar in het weekend gratis onder professioneel toezicht van Ballorig gespeeld kan worden. De kleurrijke kinderbioscoop is een blikvanger en een leuke verblijfplek voor kids.

Woonmall Villa ArenA is goed bereikbaar en bevindt zich in de ArenAPoort tegenover het ArenA stadion. Parkeren is makkelijk in de garages direct boven en onder de Woonmall (P4 en P5). Villa ArenA bevindt zich in een dynamisch en aantrekkelijk gebied op loopafstand van de Ziggo Dome, Heineken Music Hall, megabios Pathé, een aantal megastores, restaurants en bars en het treinstation Bijlmer ArenA. Woonmall Villa ArenA is 7 dagen per week open. Kijk voor meer informatie op www.villaarena.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *