INK Hotel Aamsterdam start samenwerking met Ganbaroo PR PR

INK Hotel Amsterdam gaat voor haar communicatie-activiteiten in Nederland een samenwerking aan met Amsterdams PR bureau Ganbaroo PR PR. Het eigentijdse lifestyle hotel – ontworpen door architectenbureau Concrete – werd in april van dit jaar geopend. Het hotel is gehuisvest in een historisch gebouw aan de Amsterdamse Nieuwezijds Voorburgwal, het voormalige hoofdkantoor van dagblad ‘De Tijd’. Tijden zijn inmiddels veranderd, de tijd op zich niet, wel de beleving van tijd. En daarom biedt het hotel haar gasten de ultieme luxe: de luxe om je tijd zelf in te delen. Want in het hotel is alles mogelijk: slapen, werken, spelen, ontspannen, genieten en meer. De communicatie-aanpak is er enerzijds op gericht om in Nederland meer naamsbekendheid te genereren: zowel voor het hotel zelf als voor het bijbehorende restaurant PRESSROOM. Anderzijds wordt er door Ganbaroo PR PR tijdsinvulling gegeven aan de programmering van het hotel, zowel voor de internationale- als de lokale hotelgasten.

ink hotel amsterdam

PRESSROOM AMSTERDAM
PRESSROOM bevindt zich in het hart van het hotel, waar vroeger de drukkerij van de krant zat. Op deze lichte plek gevuld met inktpotjes, typemachines en rollen papier, kan je de hele dag door terecht voor ontbijt, lunch en diner. Maar dan ook echt de héle dag…want wie zegt dat je niet om zes uur ’s avonds nog mag genieten van een fantastische eggs Benedict!! Het menu is van de hand van chefkok Tjitze van der Dam. Hij combineert inspiratie van over de hele wereld, met veelal lokale ingrediënten. Het resultaat is een vaak wisselende menukaart – gebaseerd op shared dining – vol overheerlijke seizoensgerechten en lokale klassiekers met een eigentijdse draai. PRESSROOM is niet alleen de woonkamer van de hotelgasten, maar ook dé plek voor locals om elkaar te ontmoeten en te eten, drinken en werken. In PRESSROOM vind je verder een fantastische bar met legendarische cocktails, van de hand van barman Ollie Hampton.

ink hotel badkamer

Over INK Hotel Amsterdam
INK Hotel Amsterdam aan de Nieuwezijds Voorburgwal opende in april 2015. Niet alleen de naam verwijst naar de rijke historie van het pand – voormalig hoofdkantoor van dagblad ‘De Tijd’ – ook in het interieur wordt hiernaar verwezen; van de wand van houten boekdrukletters in de lobby en de muren met handgeschreven teksten in de kamers, tot de inktpotten en typemachines in de kasten van het restaurant. INK Hotel Amsterdam combineert het stadse karakter van Amsterdam met de behoeftes van de moderne stedelijke reiziger. Naast moderne hotelkamers biedt het hotel met PRESSROOM een plek waar zakenreizigers en locals kunnen relaxen, werken en de krant kunnen lezen en waar je de hele dag alle gerechten van de kaart kan bestellen. INK Hotel Amsterdam is onderdeel van de wereldwijde Mgallery Collection, een verzameling van unieke kleinschalige, karakteristieke hotels die ieder hun eigen verhaal vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *