Kies voor de pvc vloer, maak kennis met IPC:

Welkom in de wereld van Reinhard Krause (76) die in 2010 het besluit nam om de beste en veiligste pvc vloer van Duitsland te gaan maken. Zijn missie is geslaagd want ruim 8 jaar later worden zijn IPC vloeren omarmt in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en ligt de productie ruim boven de 1 miljoen vierkante meter per jaar.

IPC is van origine een houten vloerendistributeur en samen met zijn zoon en twee dochters is Reinhard ondanks zijn leeftijd nog dagelijks met veel plezier op het bedrijf aan het werk. Het idee om ook pvc vloeren te gaan leveren kwam van zijn kinderen. Zij zagen op tijd in dat de pvc vloer in de toekomst als de ideale vloer zou worden gezien. Om de toekomst van hun bedrijf veilig te stellen vonden ze pvc vloeren een goede keuze maar er was een probleem… Pvc vloeren bevatten schadelijke en kankerverwekkende stoffen en dat kan Reinhard niet verkopen!

Toen Reinhard zich ging verdiepen in de wereld van pvc vloeren kwam hij tot de ontdekking dat er in Europa jaarlijks tientallen miljoenen vierkante meters aan pvc vloeren met zeer schadelijk ftalaten (weekmakers) worden geïmporteerd en uiteindelijk worden gelegd bij argeloze burgers. Het is helaas nog te weinig bekend bij de consument maar weekmakers en hormoonverstoorders zijn schadelijk voor de mens en met name voor ongeboren en jonge kinderen. Op ftalaten in speelgoed is in 2005 al een Europees verbod gekomen maar voor pvc vloeren die een groot oppervlak in woonruimten beslaan is helaas nog geen aandacht.

Reinhard vond dit een zeer kwalijke zaak en hij heeft een team van specialisten bij elkaar gebracht om te bespreken en te onderzoeken of het mogelijk is om een pvc vloer te ontwikkelen die niet schadelijk is voor de mens, en dat is ze gelukt. De IPC vloeren zijn de concurrentie ver voor en hebben op alle vlakken de beste cijfers. Om dat de consument aan te tonen en duidelijk te maken dat het niet om een ‘verkooppraatje’ gaat heeft hij al zijn vloeren door de belangrijkste Europese instanties laten testen en certificeren. Ook hebben zijn vloeren de allerhoogste certificering van Tüv behaald, de PROFICERT PREMIUM. Als het om kwaliteit, milieu en gezondheid gaat is IPC de absolute nummer 1 in Europa.

Kiest u voor IPC dan kiest u voor een vloer waar u niet alleen op maar óók achter kunt staan! Met maar liefst 217 verschillende vloeren en een leverbetrouwbaarheid van maar liefst 99.3%  (gemeten 01-01-17 t/m 01-01-19) bent u verzekerd van kwaliteit. Tevens ontvangt iedere eindgebruiker een gepersonaliseerd en officieel ondertekend veiligheidscertificaat dat een 100% veilige vloer garandeert.

About Author

You May Also Like

Kwantum

Peeq

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *