Graham & Brown – In balans

De Balance collectie van Graham & Brown wordt gekenmerkt door eenvoudige, strakke lijnen, slanke structuren en een fris en trendy kleurenpalet. 

Balance maakt gebruik van vergulde geometrische lijnen om het kleinste schijnsel van licht weer te geven, waardoor een gevoel van ruimte ontstaat. Terwijl donkere tinten contrasteren met het zilver en goud, bieden gedempte kleuren een natuurlijke Scandinavische touch. Dunne lijnen bieden een subtiel effect en kunnen worden geaccentueerd met extra gouden accessoires en highlights. Combineer met delicaat blad, eikenhout en zachte verlichting om een licht en toch schitterend gevoel te creëren.

Graham en brown
Graham en brown

Balans in je huis
Graham & Brown heeft de eerste app in zijn soort ontwikkeld voor het visualiseren van patronen en kleuren aan de muur. De Graham & Brown app is in eigen beheer ontwikkeld zodat mensen die hun huis inrichten, kunnen bekijken hoe het patroon eruitziet op de muur, voordat ze hun keuze maken. Op deze manier kan je precies zien hoe Balance er in je huis uit ziet.  Graham & Brown DecoratAR is gratis beschikbaar in de Apple App Store als je zoekt naar “Graham & Brown”.

Verkoopprijzen:
Balance Navy & Gold €70 per rol
Balance Deep Sky €70 per rol
Balance Blush & Rose Gold €70 per rol
Balance Grey & Rose Gold €70 per rol
Balance White & Rose Gold €70 per rol
Elsie verf € 75,-

Bekijk de volledige Lagom collectie op www.grahambrown.com/nl

Graham en brown
Graham en brown
Graham en brown
Graham en brown

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *