Keukenaccessoires voor iedere stijl

De keuken is bij het afstylen van onze woning vaak een ondergeschoven kindje. We willen vaak niet teveel uitgeven aan accessoires (zoals een broodtrommel) voor onze keuken. Toch is het belangrijk om ook hier je accessoires af te stemmen op je stijl. En bij accessoires denken wij aan de volgende items:

Keukentextiel

Bedenk van te voren goed welke kleur je wilt gaan gebruiken in je keuken. Stem hier je theedoeken, vaatdoekjes en handdoeken op af. Dit zijn items die veel in het zicht zijn dus zij zijn de aangewezen items om een kleur statement mee te maken.

Afvalbak

Vroeger hadden we 1 prullenbak. Vaak ook nog een beetje verstopt. Tegenwoordig mogen de afvalbakken weer gezien worden. Zeker nu iedereen steeds meer bezig is met het scheiden van afval. De meeste mensen hebben zeker wel 2 tot 4 afvalbakken in de keuken staan. Een voor groen afval, een voor restafval, een voor plastic afval en misschien ook nog wel voor glas, papier en blik. We mogen dus onze afvalbak weer tonen want zo kan iedereen zien dat we duurzaam bezig zijn.

Elektrische apparaten

Ook de fabrikanten van waterkokers, broodroosters en keukenmachine zijn met de tijd meegegaan en hebben kleur toegepast. Zo hebben wij een rode waterkoker en een rode broodrooster van Smeg. Deze kleur is meteen goed zichtbaar in onze witte keuken. Met deze artikelen hebben wij onze kleurkeuze duidelijk gemaakt.

Naast kleur is natuurlijk ook de stijl belangrijk. Heb jij een landelijk interieur dan passen daar heel goed theedoeken met ruitjes bij. Heb je een modern interieur ga dan voor theedoeken met een strak patroon en mooie tekst.

Is dit alles nog niet genoeg dan kan je er ook voor kiezen om een mooie tekst of prent op je keukenmuur te plaatsen voor nog meer sfeer tijdens het koken.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *