kerst

Kerstinkopen bij Citymall Almere

Kerstinkopen bij Citymall Almere

Heb jij de cadeaus voor onder de boom al? Dat ene cadeau voor je schoonmoeder of je partner? Heb jij überhaupt je boom al staan?

Kortom hoe ver ben jij met je kerstinkopen?

Ben jij net als mij iemand die al lang van te voren weet wat er met kerst gegeten gaat worden? Ik begin soms na de zomervakantie al na te denken wat we gaan eten. De kinderen willen altijd sowieso een dag gourmetten en de rest wordt ingevuld afhankelijk van waar we zijn en met wie. Dit jaar zijn we alle dagen bij ons thuis. Kerstavond maak ik een klein drie gangen diner, 1e kerstdag gaan we gourmetten en 2e kerstdag maak ik weer een diner. Ik weet ook al wat voor diner dus nu is het alleen nog de benodigdheden halen. En dat doe ik het liefst in een keer.

Naast Sinterklaas en Kerst hebben wij ook een verjaardag hier precies tussen in. Onze dochter is 10 december jarig dus het is een drukke maand. Plan daar nog een kerstdiner of kerstkerkdienst van de school bij en het is een maand vol hectiek. Daarom haal ik dus graag in een keer alle feestbenodigdheden. En elk jaar halen we als traditie een nieuwe item zoals een kerstbal of slinger voor de kerstboom.

Citymall Almere

Een paar jaar geleden werkte mijn man in Almere en toen hebben we winkelcentrum Almere ontdekt. Een winkelcentrum waar je makkelijk kan parkeren en waar je alles kan vinden.  Mijn schoonvader is dol op bijzondere biertjes dus deze kunnen we halen bij Gall & Gall. Mijn ouders en schoonmoeder maak ik blij met een mooie fotolijst met daarin een nieuwe foto (eventueel ter plekke te maken bij Picture People) van de kinderen en die kan ik vinden bij o.a de Hema of V&D.

Ook voor kerstkleding slaag ik bij Citymall Almere. Je vindt daar de grote merken als Mango of Zara. Maar er zijn ook kleinere winkels waar ik slaag voor een daverende kerstoutfit.

Riviera Maison Outlet

273080_284350_288820_283680_283720_4

En van de bijzondere winkel die je aantreft in Citymall Almere is een outlet van Riviera Maison. En iedereen die van landelijk wonen houdt heeft wel iets van Riviera Maison in huis. Ik heb geen landelijk interieur maar zelfs ik  heb spullen van Riviera Maison. En de mooie collectie van dit merk raakt nooit uit de mode. Maar hun collectie wordt elk seizoen aangevuld met nieuwe items in daarom blijven er vaak items over en deze vinden we in de outlet. En wat is nu leuker dan Riviera Maison spullen voor een laag prijsje? En natuurlijk de ideale plek om nog even wat spullen voor in de boom te scoren.

kerstbal riviera maison

En de outlet van Riviera Maison is niet de enige bijzondere winkel die je in Citymall Almere aantreft. Zelf ga ik als ik in Almere ben graag bij Kaky.nl naar binnen. Als interieurliefhebber word ik altijd blij maar ook hebberig als ik hier naar binnen ga. Daarbij inspireert het mij voor mijn blog en mijn eigen interieur.

11390185_1142280249132181_6225332112983446196_n

kaky bank

kaky interieur

kaky

Dit is de enige winkel in Nederland van Kaky maar er is ook een webshop.

Winactie Citymall Almere

Nog een leuk weetje, er is een mogelijkheid om lekker goedkoop te gaan shoppen. Een budget kerst zegt maar. De Citymall Almere heeft op haar instagram account een actie waarbij ze 2 waardebonnen van 75,- verloten. Goede reden dus om hun te volgen en mee te doen met de actie.

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *