fotobehang met exotische vissen

KEK Amsterdam lanceert fotobehang met exotische vissen in de hoofdrol

Prachtige vissen en kleurrijke waterdieren stelen de show op het Underwater Jungle behang van KEK Amsterdam. Het lifestylemerk heeft deze behangcollectie speciaal ontworpen voor mensen met een flinke dosis interieurlef. Door een perfecte mix van illustraties en bijzonder kleurgebruik breng je een muur in een handomdraai tot leven.

Haal de onderwaterwereld in huis en geniet van kleurrijke vissen en exotische waterdieren op de wand. Met het nieuwe Underwater Jungle behang tover je een saaie muur om in een geweldige blikvanger.

fotobehang met exotische vissen

Behang Underwater Jungle
Voor deze collectie heeft KEK Amsterdam samengewerkt met topontwerper Tjitske Storm. Zij staat bekend om haar bijzondere patronen die ze o.a. voor Marcel Wanders heeft ontworpen. In de Underwater Jungle Collectie vind je tropische vissen met een botanische touch. Door de hoeveelheid (onderwater)planten, bladeren, vissen en andere waterdieren spat het levendige tafereel van je muur. In totaal zijn er 3 patronen in een aantal kleuren, waardoor je kunt kiezen uit 6 verschillende dessins. De collectie is verkrijgbaar als wandvullend fotobehang in 4 standaardmaten (4-, 6-, 8- en 10-baans) en als behang op maat. Verkoopprijs vanaf € 170,- voor een rol behang op het formaat 194,8 x 280 cm (4 banen).

Het gemak van vliesbehang
Het behang van KEK Amsterdam is gemaakt van vliesbehang, dat vele malen sterker is dan papierbehang. Geen gedoe meer met onhandige behangtafels, want je brengt de lijm rechtstreeks aan op de muur in plaats van op de behangbanen. Het behang is dus heel makkelijk zelf aan te brengen. Bovendien is dit vliesbehang milieuvriendelijk geproduceerd en biologisch afbreekbaar.

fotobehang met exotische vissen

Over KEK Amsterdam
KEK Amsterdam is in 2010 opgericht door Evert, Bas en Barbara Kok. Wat begon als een droom om met elkaar een creatief bedrijf te beginnen, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in muurdecoratie. Van geschilderde bloemen uit de Gouden Eeuw tot wandvullende tekeningen uit bekende kinderboeken: de behangcollecties van KEK Amsterdam zijn geschikt voor elk interieur. Naast behang verkoopt KEK Amsterdam muurstickers, posters en prints op hout. Verkrijgbaar op www.kekamsterdam.com en bij meer dan 1.000 verkooppunten in binnen- en buitenland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *