industriele wandplanken

Je huis op orde met industriële wandplanken en boekenkasten

Je huis altijd op orde houden is de droom van iedereen. Help jezelf een handje en bestel een aantal wandplanken industrieel via cavetown.nl. Je kunt er heel wat spullen op kwijt. Of haal een of meerdere industriele boekenkasten in huis. Je zult versteld staan hoe ordelijk je woning er plots bij ligt. Wij laten jou in dit artikel alvast genieten van heel wat stijlvolle opbergmogelijkheden.

Wandplanken en boekenkasten in industriële stijl, gewoon omdat het mooi is

Meubelen in de industriële stijl hoeven niet altijd een zwaar industriële uitstraling te hebben. Tegenwoordig vind je ook industriële boekenkasten en wandplanken die ietwat elegant zijn maar toch stoer blijven overkomen. Boekenplanken met een robuust metalen frame of ruwe planken die ophangen door middel van een leren riem geven je kamer een stoere look. Je vindt zowel boekenkasten als wandplanken met ronde vormen of met strakke lijnen. Daardoor sluiten ze vaak ook mooi aan bij een vintage of bij een meer klassiek interieur. Het worden echte blikvangers wanneer je ze tegen de strakke witte muur of op de naadloze grijze gietvloer van je modern interieur plaatst. Laat ze vooral pronken en optimaal tot hun recht komen, ze verdienen het om in de spotlight te staan.

industriële kasten

Hoe groot kies jij je wandplanken of boekenkasten?

Uit principe zouden we hierop antwoorden: voldoende groot, hoe groter hoe beter. Dit is wel gedeeltelijk juist. Je voorziet immers best ook ruimte voor in de toekomst. Je verzameling of je boekenbestand wordt namelijk door de jaren heen enkel maar groter en groter. Maar overdrijf niet in de grootte van je kast. Een kast die helemaal overweldigend een volle muur inneemt komt minder goed tot haar recht dan een kleinere kast die overdacht en strategisch is opgesteld. Je kunt bijvoorbeeld ook verschillende wandplanken met elkaar combineren en ze een unieke en persoonlijke opstelling geven. Je lege muur wordt helemaal aangekleed en je kamer krijgt een grote meerwaarde

Hoe richt je je industriële boekenkast of wandplanken in?

Als je je afvraagt wat je allemaal op de legplanken plaatst, hou dan één ding voor ogen: wees ordelijk. Als je zaken aan het oog wilt onttrekken, kies dan voor een industriële boekenkast die ook laden of deuren bevat. Zo kun je je spullen opbergen en je woonkamer blijft ordelijk. Op de legplanken en in de open vakken kun je je mooie items uitstallen. Naast boeken plaats je er gerust een sculptuur, je vakantieherinneringen, fotolijsten of een plantje op. Maak van het geheel een stijlvol kunstwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *