KEK Amsterdam breidt collectie uit met goud metallic behang

Vanwege corona werken we massaal vanuit huis en zijn we volop aan het klussen. Komen de muren inmiddels op je af en ben je toe aan een verfrissende print? Met de gouden metallic behangcollectie van KEK Amsterdam maak je in een handomdraai van je muur een luxe blikvanger.

Geef je kantoor of woonkamer een gouden upgrade of tover de slaapkamer om tot een balzaal uit de jaren ’30. Van art déco-prints met grafische insecten tot weelderige bloemen en landschappen; met deze stijlvolle behangprints maak je van elke muur een eyecatcher.

Gouden combinatie
Het Art Déco Animaux patroonbehang is exclusief ontworpen door Tjitske Storm en geïnspireerd op de art déco-stijl uit de jaren ’30. In de grafische patronen spelen sprinkhanen, vlinders en kevers de hoofdrol. Het behang is verkrijgbaar in 3 dessins en 3 kleuren. De kleurrijke patronen zorgen voor diepte, waardoor de kamer ruimer oogt. Een vleugje goud op de muur geeft het interieur een stijlvolle boost. Adviesverkoopprijs € 200 voor een rol (50 cm breed bij 10 m lang).

In een nieuw gouden jasje
KEK Amsterdam staat bekend om haar verrassende en eigenzinnige muurdecoratie. Het goud is nog niet eerder toegepast en beleeft dit voorjaar haar primeur. Naast nieuwe prints hebben ook dessins uit eerdere collecties een gouden touch gekregen. Zo kun je wandvullend behang Engraved Flowers, Tropical Landscapes en Golden Age Flowers met of zonder gouden look bestellen. De collectie is verkrijgbaar als wandvullend fotobehang in 3 standaardmaten (4-, 6- en 8-baans). Adviesverkoopprijs vanaf € 300 voor een rol behang op het formaat 200 x 280 cm (4 banen). 

KEK Amsterdam

Vliesbehang met metallic toplaag
Deze behangcollectie is gemaakt van een zeer zware kwaliteit vliesbehang (260 grams) met een afwasbare metallic toplaag in de kleur goud. Het goud heeft een mooie zijdeglans-achtige uitstraling met een lichte structuur. Dit behang is eenvoudig aan te brengen met Perfax Ready & Roll voor vliesbehang (met deze lijm smeer je de muur in). Daarnaast is dit behang biologisch afbreekbaar en bevat het geen substanties die slecht zijn voor milieu of gezondheid.

Over KEK Amsterdam
KEK Amsterdam is in 2010 opgericht door Evert, Bas en Barbara Kok. Wat begon als een droom om met elkaar een creatief bedrijf te beginnen, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in behang. Van geschilderde bloemen uit de Gouden Eeuw tot wandvullende tekeningen uit bekende kinderboeken: de behangcollecties van KEK Amsterdam zijn geschikt voor elke ruimte in huis. Naast behang verkoopt KEK Amsterdam muurstickers, posters en prints op hout. Verkrijgbaar op www.kekamsterdam.com en bij meer dan 1.200 verkooppunten in binnen- en buitenland.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *