Ginger gold Karwei

Karwei roept Ginger Gold uit tot Trendkleur 2022

Na het succes van de allereerste Karwei Trendkleur van eind vorig jaar is het tijd voor een waardige opvolger. De Karwei Trendkleur van het aankomende jaar is Ginger Gold: een pure, pittige naturel die elk interieur laat fonkelen.

Samen met een aantal verf- en kleurexperts hebben we de nieuwe Trendkleur 2022 en het bijpassende trendpalet geselecteerd, met de natuur als grootste inspiratiebron. Zeker in het afgelopen jaar hebben we geleerd hoe belangrijk de natuur is om tot rust te komen. Aardse tinten helpen ons met onze gemoedsrust en bieden warmte.

Tegelijkertijd zijn we veel thuis geweest. Er is veel onrust in de wereld en daarom hebben we behoefte aan een plek waar we kunnen ontsnappen aan de buitenwereld, waar we ons veilig en comfortabel voelen en geconcentreerd kunnen werken. Daarom komen natuurlijke kleuren en materialen niet alleen terug in onze Le Noir & Blanc verflijn, maar zijn ze ook de basis van onze najaarscollectie in meubelen, raamdecoratie, vloerkleden, woonaccessoires en verlichting.

Trendpalet

Of je nu kiest voor twee kleuren of het hele palet, ze zijn alle zes perfect in harmonie. De combinatie van wit en Ginger Gold brengt warmte en verdieping in ieder interieur. De Forest Pine Green en de aardetinten Mushroom Beige en Brandy Brown doen denken aan een levendig bos. De donkerste kleur uit het palet is Industrial Black. Dit is een echte statementkleur, die extra diepte brengt. Ginger Gold matcht enorm goed met veel verschillende kleuren, waardoor deze kleur welverdiend is verkozen tot trendkleur van het jaar.

Benieuwd naar de Karwei Trendkleur van vorig jaar, Sandstone Beige? Klik hier voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *