Karwei presenteert tweede seizoen ‘Upcyclen met Karwei’ met Shelly Sterk

Bouwmarkt met smaak inspireert kijker om oude items om te toveren in iets nieuws

Niet weggooien, maar upcyclen! Dat is het motto waarmee Shelly Sterk de mouwen opstroopt in het tweede seizoen van het goed bekeken Upcyclen met Karwei. In een nieuwe reeks video’s inspireert de presentatrice en klusser met een upcycling-makeover om zelf met een beetje fantasie en een klein budget, oude objecten een nieuwe frisse look én functie te geven. Denk daarbij aan een oude deur, waar een bankje van wordt gemaakt.

Klustips van Shelly Sterk
Shelly kocht zelf ooit een klushuis en is inmiddels een ware upcycling-expert. “Mijn eigen bouwproject leerde me hoe leuk het is om dingen zelf te kunnen, zoals oude kastjes een nieuw leven geven. Daarbij heb ik in het eerste seizoen van Upcyclen met Karwei een hoop extra skills opgedaan, die indrukwekkend zijn als je het aan vrienden vertelt maar in feite echt heel simpel zijn. Het geeft zo veel voldoening als je die ‘nieuwe’ zelfgemaakte meubels tegenkomt in huis”, aldus Shelly.

Een mooier interieur met een klein budget
Lisa-Marie Klap, Brand & Content Manager bij Karwei, vertelt: “Uit een poll op onze social media-kanalen blijkt dat drie op de vier mensen weleens van upcycling gehoord heeft. Steeds meer consumenten willen zuinig omgaan met spullen en deze zelf opknappen, maar weten niet waar te beginnen. In dat geval is upcyclen een goede oplossing om oude items op een leuke manier te hergebruiken! Met deze campagne willen we laten zien hoe makkelijk het is om met een klein budget een mooier interieur te creëren.”

YouTube en Instagram
Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal en het Instagram-kanaal van Karwei. Shelly’s eerste upcycling-project van het nieuwe seizoen is via deze link te zien. Voor de campagne werd samengewerkt met Histor en Bosch.

Over upcycling
De upcycling-trend is al een tijdje in opmars. Het idee is dat je bestaande materialen en spullen op een creatieve manier een nieuwe functie geeft, zo maak je van een oude deur bijvoorbeeld een stoel! Met kleding wordt dit al veel gedaan, maar meubels lenen zich er ook perfect voor. Met upcycling kunnen meubels er weer jaren tegenaan. Meer informatie vind je via www.karwei.nl/upcyclen.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *