halve hoogslaper

Halve hoogslaper

Ruimte creëren in een kinderkamer is vaak een lastige opgave. Naast de kledingkast en een bed, moet er voldoende ruimte overblijven om te spelen en natuurlijk voor speelgoed. Daarnaast zijn kinderkamers meestal niet de grootste ruimtes in je huis. Hoe zorg je er voor dat de kinderkamer er gezellig uitziet en de nodige ruimte heeft om te spelen of op te bergen?

Halfhoogslaper

Een van de leukste en beste manieren om de kinderkamer meer ruimte te geven is om een halfhoogslaper aan te schaffen. Met een halfhoogslaper slaapt je kind ongeveer 1 tot 1,5 meter van de grond. De ruimte daaronder kan benut worden om spullen op te ruimen, maar het is ook leuk om de ruimte onder het bed te gebruiken als speelplek. Ieder kind vindt het fijn om zijn eigen “hut” te hebben om zijn fantasie de vrije loop laten gaan met de dinosaurussen of Barbies.

Verschil halfhoogslaper en hoogslaper

Waarom zou je kiezen voor een halfhoogslaper en niet voor een hoogslaper? Daar zijn verschillende redenen voor. De hoogte van een halfhoogslaper is beduidend minder, omdat je ongeveer een meter boven de grond slaapt. Bij hoogslapers ligt die hoogte tussen de anderhalf en twee meter.
Daarnaast is een halfhoogslaper geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Je kind moet natuurlijk wel zelfstandig een trapje op kunnen lopen en het bed moet voorzien zijn van een veilig hekje. Hoogslapers daarentegen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Hou bij hoogslapers ook altijd rekening met de hoogte tot het plafond. Er wordt minimaal 75 cm ruimte tussen het matras en het plafond geadviseerd.

Halfhoogslaper met opbergruimte

Zin in een praktische oplossing voor alle losse spullen die je nog kwijt moet? Kies voor een halfhoogslaper met opbergruimte. Eindelijk al het speelgoed van de grond, of de dekbedovertrekken altijd in de buurt.

Halfhoogslaper Bonny

Heerlijke halfhoogslaper van het merk Vipack. Voldoende ruimte om je spullen kwijt te kunnen. Er zit zelfs een bureautje in verstopt, voor de nodige tekeningen en kleurplaten. Let wel op, dat de trap aan de achterkant zit. Deze halfhoogslaper is in meerdere kleuren verkrijgbaar bij Bol.com

vipack-pino-halfhoogslaper

Nog een opberger en halfhoogslaper van Vipack. Lekker veel ruime opbergmogelijkheden en een complete slaapkamer inrichter. Hier staat de kleur Taupe afgebeeld, maar hij is ook verkrijgbaar in het wit. Deze halfhoge slaper is verkrijgbaar bij Fonq.

Livengo steigerhouten kajuitbed

Deze halfhoogslaper wordt ook Kajuitbed genoemd. Gemaakt van Steigerhout en opbergmogelijkheden van fruitkistjes. Je besteld dit bed onder andere bij Bol.com en je creëert direct een landelijke look

Halfhoogslaper met glijbaan

Misschien wel de droom van ieder kind, een eigen glijbaan in je kamer! Dat kan met een halfhoogslaper met glijbaan. Succes gegarandeerd.

Pino Halfhoogslaper glijbaan

Deze halfhoogslaper van grenen hout zorgt voor uren speelplezier. Door het gebruik van grenen past dit bed in ieder interieur. Deze halfhoogslaper is verkrijgbaar bij Bol.com en alleen online bij Leenbakker.

Halfhoogslaper - Alex - Basic - Wit + Glijbaan

Eenvoudige, maar doeltreffende halfhoogslaper. De trap en glijbaan zijn zowel links als rechts te plaatsen. Deze halfhoogslaper is getest volgens de EU/EN norm 747-1 en zeer veilig bevonden. Verkrijgbaar op Bol.com

Bedhuisje Boomhut bed glijbaan

Enorm leuke halfhoogslaper “pakhuis” van steigerhout. Ook te gebruiken als stapelbed voor de logé of voor de twee boeven of boevinnen als ze samen op 1 kamer slapen. Dit bed is verkrijgbaar bij Bol.com

1 thought on “Halve hoogslaper

  1. Hallo, Het onderste stapelbed waar bron popsugar staat waar is dat te koop? Zoeken op de bron levert totaal niks op namelijk…. en ben erg geïnteresseerd.

    Groeten, Anna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *