fonq tuintrends

fonQ keert huis en tuin binnenstebuiten!

Het leven staat nog even stil, maar fonQ keert huis en tuin binnenstebuiten en zorgt voor de fonQ die je gemist hebt. Met de start van de nieuwe campagne ‘Huis en tuin binnenstebuiten’ staan de nieuwste tuintrends Silence, Bloom en Sunkissed centraal en zorgt fonQ voor dé dosis interieurinspiratie voor deze zomer.

Vernieuwende online tuincollectie

Tover je tuin binnen no time om tot een bijzondere groene oase met de frisse en vernieuwende online tuincollectie: bij fonQ ben je aan het juiste adres om je buitenruimte – groot of klein – een upgrade te geven. Daarnaast lanceert fonQ voor het eerst een eigen tuinmerk genaamd The Garden Club, een collectie met alle essentials voor jouw tuin en balkon. Ook de zomereditie van het fonQ magazine staat vol met de nieuwste trends, stylingtips en persoonlijke fonQy favorites van het team. Oh, en vergeet de bijbehorende tropische playlists op Spotify niet, zo wordt ieder relaxmoment in de tuin een feestje! 

Beste webwinkel van 2021

Als dé specialist in Home & Living is fonQ onlangs bekroond tot ‘Beste webwinkel van 2021‘. Kan jouw huis of tuin wel wat fonQ gebruiken? Voor welke ruimte in huis je ook iets nodig hebt: bij fonQ vind je een ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Zo kun je makkelijk je huis inrichten. Geef je huis wat fonQ! 

De nieuwe tuincollecties zijn nú verkrijgbaar op fonQ.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *