bank

Je zoektocht naar de ideale bank stopt hier

Thuis is de plek waar je kunt ontspannen en waar kun je dat nou het beste doen dan op je zitbank. Het is daarom belangrijk dat je bank lekker zit en past bij jouw wensen. Natuurlijk wil het oog ook wat. Comfortabel alleen is niet voldoende. Gelukkig hoeft tegenwoordig het één het ander niet uit te sluiten en kun je comfort combineren met uitstraling. Of je nu een hoekbank, een 2-zits, 3-zits of 4-zits bank zoekt, een rauw industrieel model, of een elegante fauteuil. Jouw zoektocht naar de perfecte bank eindigt hier, want er is voor iedere zitwens een bank.

Onuitputtelijke bron van mogelijkheden

Vroeger had je een prachtig bankstel dat niet onderdeed voor een kunstwerk, maar lekker zitten? Ho maar. Hard zitvlak en sloot allerminst aan jouw zitwensen aan. Of het waren comfortabele banken, maar waren ouderwets en stoffig. Tegenwoordig kun je deze twee uitersten lekker combineren. Je kunt kiezen uit een onuitputtelijke bron van kleuren en materialen. Leer, stof, suède en ga zo maar door. Als je gaat voor een van de lekkere loungebanken, dan kun je je uitleven in de mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een hoofdsteun bovenop een zitvlak om bijvoorbeeld lekker te kunnen lezen en op de andere vlakken kun je dat niet doen, of een ondersteuning voor de voeten toevoegen. Niks is te gek. Een adviseur staat klaar om jou te leiden door alle keuzemogelijkheden die er zijn.

Maak je interieur compleet

Heb je jouw ideale bank gevonden? Dan kan je zoektocht zich nog verder uitbreiden. Naast het brede assortiment aan banken, is er even zoveel keuze in de diverse stoelen. En als je bank er eenmaal staat, kun je er een mooi complete zithoek van maken door er ook nog een bijzettafel aan toe te voegen. Uiteraard kun je eerst eens een kijkje nemen in de winkels en op de website wat er allemaal mogelijk is. Je kunt samen met een van de adviseurs kijken wat nu eigenlijk jouw stijl is en welke materialen hier het beste bij passen. Je kunt er ook voor kiezen om bij jou thuis te experimenteren met diverse kleuren en materialen. Vind je het bijvoorbeeld interessant om wat meer hout toe te voegen aan je interieur, of om je stoffen meubels te vervangen door leren meubels. Dit is allemaal mogelijk.

Ben je enthousiast geworden?

Als je nu denkt: het is tijd voor een frisse wind in mijn huis, kom van je oude bank af en laat je inspireren in een van de winkels. Je kunt een afspraak maken met een van de adviseurs. Zij zijn expert op het gebied van styling en kunnen jou helpen om van jouw woonkamer iets heel moois te maken. En voor je het weet, ben je niet meer uit je huis weg te slaan. 

Foto door Rachel Claire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *