tv prominent aanwezig

Je tv prominent aanwezig in je interieur

Op onze blog hebben we een artikel over het verbergen van je tv. Dit artikel wordt heel vaak gelezen. Het was dan ook een tijdje een trend om je tv te verstoppen. Tv kijken was namelijk een periode niet zo hot maar we zien nu ook een tegenhanger ontstaan: de tv als pronkstuk. 

Tv vandaag

De tv is dan niet echt een pronkstuk, althans niet in de zin zoals je een kunstwerk als pronkstuk neerzet maar we willen wel weer steeds vaker de tv laten zien. Het wordt weer een onderdeel van ons interieur. Op een mooi houten tv meubel of een tv meubel industrieel afhankelijk van onze interieurstijl. 

Door de programmering, zo zien we ook deze zomer dat het geen kommertijd is maar komen er veel goede series op tv, en de opties die de tv ons tegenwoordig allemaal biedt, vinden we het weer leuk om tv te kijken.

De streamingdiensten hebben ons leven een stuk leuker gemaakt. We hoeven namelijk niet meer op een bepaalde tijd thuis te blijven om iets te zien, we kunnen terug en zelfs vooruitkijken. Hele series zijn al op Videoland te zien voordat ze op de reguliere tv worden uitgezonden. Voor mensen zonder streamingdienst een nadeel, want soms wordt op social media al het een en ander verklapt. Des te meer reden om social media te vermijden en lekker je vrije tijd te gebruiken om leuke series en films op tv te kijken. 

Tv meubel

Je tv hoef je dus niet langer te verstoppen. Deze mag weer gezien worden. Hij mag dus weer groots en prominent aanwezig zijn. Je kan deze aan de muur hangen, maar ook een mooi meubel misstaat niet in je interieur. 

Voor de klassieke mensen onder ons zijn er hele mooie houten tv-meubels verkrijgbaar. Daar is een groot aanbod voor. Voor de stoere mensen onder ons, de mensen die iets anders willen dan andere is er een tv meubel industrieel hout en staal. Daar zitten echte blikvangers tussen. Een meubel met wielen bijvoorbeeld. Echt een aanvulling voor een stoer industrieel interieur. 

Door je tv op een bijzonder tv meubel te zetten laat je nog meer zien hoe belangrijk hij voor je is. En mocht jij naast een tv-kijker een echte gamer zijn dan is je tv nog belangrijker. Dus waarom zou je deze verstoppen.

Accessoires tv

En we zien niet alleen dat de tv een plekje krijgt. Bij een tv horen ook accessoires.

Omdat we tegenwoordig ook veel films vanuit huis kijken zien we ook dat het geluid van je tv belangrijk is. We willen dezelfde ervaring als bij een bioscoop maar dan in onze eigen woonkamer. Een goede geluidsinstallatie is dus ook van belang en ook deze mag gezien worden.

Jouw set bestaat dus niet alleen uit een goede tv en bijpassend tv meubel, ook mooie boxen mogen worden toegevoegd aan jouw set. Alles om er voor te zorgen dat je het liefst je bank helemaal niet meer verlaat, en waarom zouden we. Het wordt deze week tropisch buiten, dus kunnen we beter verkoelend binnen genieten van de nieuwste zomerseries. 

Foto door Curtis Adams

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *