Je tv een mooie plek geven

Onze update over de TV wegwerken: http://www.interieurinspiratie.nl/de-tv-wegwerken-anno-2019/

De zomer is voorbij. De donkere dagen komen er weer aan. Dit betekent niet echt het weer om buiten te spelen. We zitten dus vaak achter de pc, spellen spelen bordspelletjes en kijken films. Mijn 2 oudste kijken tegenwoordig veel youtube filmpjes en doen dit op de grote tv. De tv staat dus veel aan. En dat terwijl ik eigenlijk een hekel heb aan zo’n prominent item in je interieur.

Tv meubel

Gelukkig zijn door de jaren heen de tv’s wel mooier geworden maar nog steeds is het een item welke ik liever niet prominent een plaats geef. Nu hebben wij toen we naar dit huis gingen van een vriend een tv gekregen. Hij had een nieuwe en had deze over. Helaas is hij wel groter dan ik voor ogen had. Nu vinden mijn kinderen dat niet erg maar ik zit nu elke keer tegen dat “ding” aan te kijken. Gelukkig heb ik er wel een leuk meubel bij en dat scheelt een boel.

Vind jij je tv ook het minst mooie item in je interieur?  Kies dan voor een tv meubel welke past bij je smaak. Houd daarbij wel rekening met al randapparatuur. Ik heb alleen de ontvanger en een apple tv kastje. Ik heb dus niet veel ruimte nodig in een tv meubel. Maar heb jij ook een playstation of andere audio apparatuur welke bij je tv staan, ga dan voor een meubel met veel lades en kastjes zodat je een en ander kan wegwerken.

tv meubel

Heb je een kleine ruimte? Kies  dan een  TV meubel welke je op kan hangen. Hierdoor blijft de vloer zichtbaar en dit geeft een gevoel van ruimte.

Gelukkig is er tegenwoordig voor elke stijl wel een meubel. Zoals bijvoorbeeld dit retro meubel:

Er is dus genoeg op de markt om je tv toch een mooi plekje te geven. Je zou zelf eventueel nog voor een geheel dichte kast kunnen kiezen maar persoonlijk vind ik dat nog meer een blok in je interieur. Deze meubels ogen namelijk vaak wat lomp. En een bijkomend voordeel van een klein en laag meubel is dat er naast de tv nog ruimte is om leuke woonaccessoires neer te zetten. Zo wordt de tv toch nog een gezellig item in je interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *