Kinderkamer meubels van Europese bodem

Een uitgerust kind betekend een heleboel vrolijkheid in huis. Een kind dat in alle vrijheid kan spelen, leren en zichzelf ontwikkelen is een blij kind. Alle pappa’s en mamma’s begrijpen dat de kinderkamer inrichting belangrijk is voor de jongste onder ons. Maar ook pappa en mamma hebben zo hun eisen.

De nieuwe lijn kinderkamer meubels van Trendymeubels.nl houdt rekening met de wensen van kinderen, maar ook die van pappa en mamma. De witte kinderkamer meubels zijn echt super schattig om te zien en geschikt voor zowel een jongenskamer als een meisjeskamer.

kinderkamer bedbank

De bedbank in alle vormen en maten

Een kinderkamer is niet alleen een slaapkamer, het is een ruimte waar wordt gespeeld, gelachen en gehuild. Het kinderbed is een centraal punt van deze ruimte. In de nieuwe collectie van Trendymeubels.nl vind je het traditionele kinderbed in verschillende maten, maar ook de leuke bedbank. Vooral de Bedbank Emma is razend populair. Naast een bank en bed is dit meubel namelijk ook een opbergmeubel. Dankzij grote lades is er genoeg ruimte voor al het speelgoed. De bedbank is ook verkrijgbaar met een praktisch slaaplade zoals bij de Bedbank Nanne. Erg handig voor wanneer vriendjes of vriendinnetjes blijven logeren.

Kwaliteit bedden voor kinderen

Zoals eerder gezegd wordt er ook gedacht aan de wensen van pappa en mamma. Deze kinderkamer meubels zijn dan ook gemaakt van Europees massief hout gecombineerd met MDF-hout of enkele MDF-hout. De meubels worden allemaal geproduceerd in Europa en voldoen 100% aan alle veiligheidseisen. Zelf de afwerking is van een helderwitte kindvriendelijke lak. De kwaliteit bedden zijn dus erg stevig waardoor zelfs springen en spelen op het bed is toegestaan. Daarnaast kunnen de bedden een gewicht tot 90 kilo aan waardoor pappa of mamma gerust even erbij kan gaan liggen. Als extra optie kun je ook de uitvalbeveiliging bijbestellen.

juniorbed emma

Matchende kinderkamer meubels

Naast de leuke kinderbedden en bedbanken zijn er ook matchende kinderkamer meubels verkrijgbaar. Deze hebben dezelfde hoge kwaliteit en dezelfde stralende witte afwerking. Vooral het Kinderbureau Emma en het Nachtkastje Emma zijn erg leuk bij de kinderbedden. Ook deze meubels zijn erg stevig en blijven lang mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *