foto op hout

Je eigen foto als kunst aan de muur

We zijn al weer gestart met een nieuw jaar. Al enige dagen zitten we in 2016. Met oud en nieuw zijn  er veel mensen die terug kijken naar het afgelopen jaar. Ze halen graag herinneringen op. En van de positieve herinneringen heeft iedereen vaak wel foto’s. Zeker van de leuke dingen in het leven zoals de vakantie of bijzondere feestdagen maken we vaak mooie foto’s. Dan leggen we onze telefoon neer om met onze camera de mooiste plaatjes vast te leggen.

En juist deze foto’s zijn het zo waard om niet alleen op je computer of in een album terecht te komen maar een plaatsje in je interieur te geven zodat je elke keer weer een fijn gevoel kunnen geven. Ik heb daarom een vakantiefoto op hout laten afdrukken.

Vakantie is namelijk een reis vol bijzondere emoties. Het begint al bij de voorpret. Weken van te voren kan alleen het vooruitzicht naar jouw vakantie, jouw bijzondere reis je al een goed gevoel geven. En als het dan eindelijk zover is beleef je dagen aaneen plezier. Maar een reis kan je ook ontroeren. Zo had ik bij onze laatste vakantie echt tranen in mijn ogen op de laatste dag. Ik had zo genoten van de vakantie. Ik voelde me zo ontspannen dat ik nog niet terug wilde. De laatste week brachten we door op een camping en toen ik de laatste vuilniszak naar de grote containers ging brengen en zo over de camping heen liep had ik echt tranen in mijn ogen. Ik ging weer terug naar het normale leven en het relaxte vakantiegevoel moest ik achterlaten.

Daarom word ik altijd blij als ik bij mezelf of bij andere mensen een mooie vakantiefoto aan de muur zie. En ik word er nog blijer van als je dan bij de andere naar het verhaal achter de foto vraagt en je tovert daarbij meteen een glimlach bij de ander op het gezicht. Daarom heb ik niet een foto van mezelf maar een foto van de reis van mijn broer en schoonzus op hout laten afdrukken. Zij zijn recent gaan samenwonen en hadden afgelopen jaar een prachtige reis gemaakt. Vol trots kwamen zij terug en hebben we vele foto’s doorgekeken. En deze foto was echt het hoogtepunt van de reis, de Taj Mahal.

Ik heb via fotoophoutstunter de foto op vurenhout laten afdrukken. Het werkt heel erg gemakkelijk en werd snel bezorgd. Voor mij was het bestellen iets moeilijker want met mijn afbeelding kon ik zowel de foto horizontaal als verticaal laten afdrukken. En aangezien de foto een cadeau voor mijn broer en schoonzus was kon ik ook niet vragen naar hun wens. Ik heb toen besloten hem verticaal te laten afdrukken. Gelukkig viel hij in goede aarde en hangt hij nu bij hen in de hal. Voor het toilet. De perfecte plek om telkens weer van je mooiste vakantie te genieten.

foto op hout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *