Landelijke lampen zijn een aanwinst in je interieur!

In deze tijd van donkere dagen is een lamp zeker niet onmisbaar. Verlichting kan voor warmte en sfeer in je woning zorgen.

Landelijke-lampen.nl is de nieuwe webwinkel gericht zoals de naam al zegt op landelijke lampen.
Het assortiment bestaat uit hanglampen, vloerlampen en tafellampen.
Een landelijke lamp past in verschillende interieurstijlen thuis. Denk aan een Scandinavisch, industrieel, urban of een witte interieurstijl.

Onderstaand vind je mijn favorieten die ik vond op de website.
Persoonlijk vind ik de houten hanglamp ‘Mats’ een erg gave lamp! Deze lamp is erg uniek in zijn soort. Het bijzondere aan deze lamp is namelijk de manier waarop de lamp is gefabriceerd.
De lamp bestaat uit vijftien onderdelen die zijn uitgesneden uit 1 MDF-plaat. Hierdoor is ook de prachtige zwart gebrande rand ontstaan. De lamp is verkrijgbaar in twee soorten maten: een diameter van 42 cm voor €169, – of een diameter van 60 cm voor €299, -.

landelijke houten lamp  Rieten lampen vind je ook op de webshop. Zo hebben zij ronde rieten lampenkappen en open rieten lampenkappen. De lampenkappen zijn er in verschillende tinten bruin. De ‘Cupo’ spreekt mij het meeste aan van het assortiment rieten kappen. De kap is mooi rond gevormd en het donkere riet geeft een warme uitstraling. De lamp heeft een mooi formaat van 54 cm en een hoogte van 37 cm. De lamp kost €69,95.

landelijke rieten lamp

De houten lamp ‘Berk’ is verkrijgbaar in een tafellamp én een vloerlamp. Perfect als je van het combineren van lampen houdt. Of wanneer je juist eenheid wilt creëren.
De lampen bestaan beide uit een driepoot met een frisse witte kap. Een landelijkere lamp bestaat bijna niet!

landelijke lampen

De webwinkel heeft ook een showroom in Veenendaal die te bezoeken is.

Ben je niet op zoek naar een landelijke lamp? Maar wel naar een andere stoere industriële of prachtige oosterse lamp? Kijk dan op Lichtxpert.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *