x-mas

It’s beginning to look a lot like x-mas.

Het is alweer bijna december! De feestmaand komt er weer aan, dat kan inmiddels niemand meer ontgaan zijn. Gezellig samen zijn, alles is versierd, cadeautjes en mooie lichtjes.

Ik kan daar heel blij van worden. Het is dan ook algemeen bekend dat ik HELEMAAL gek ben van kerst. Of dat WIJ gek zijn van kerst kan ik beter zeggen, want Wouter (mijn man) is eigenlijk net zo….

We beginnen bij de eerste blaadjes die van de boom vallen al af te tellen en stiekem heeft hier toch wel al een kerstliedje gedraaid. Daarom laat ik je deze keer zien hoe wij ons huis versieren tijdens de kerstperiode. Passend bij ons interieur en bij onszelf, met een kleine knipoog 🙂

Maar het echte versieren begint hier pas op 6 december. Want dan pas is de Sint terug naar Spanje en die hoort er gewoon bij! Ik mag dan wel zo dol zijn op kerst, even de rem er op!

Dus toen de foto’s erop stonden, heb ik alles weer in een doos gedaan en weggezet. Die haal ik volgende week dan weer tevoorschijn. Een beetje omslachtig is het wel dat weet ik, maar ik hou nu eenmaal zo van die tradities.
De kerstmuziek gaat aan, alle dozen van zolder, warme chocomel in onze kerstmokken en de open haard aan. En dan kunnen we helemaal los. Al wil het niet zeggen dat er niet stiekem toch alvast een kerstlampje is blijven hangen…

Ik wens iedereen een hele fijne gezellige feestmaand toe, geniet van alles wat je meemaakt!

En veel plezier met het versieren, wij hebben dat in ieder geval 😉

Tot de volgende keer! Dan laat ik zien hoe iets onverwacht, toch heel mooi uit kan pakken!

x-mas

lamp

kerstbal

kast

hert

gouden boom

Meer wooninspiratie van Maartje:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *