parasol zonbescherming

Bescherm jezelf tegen de zon

Ben je ook zo aan het genieten van dit prachtige weer? Lekker de hele dag buiten aan het doorbrengen? Nu helemaal want in al twee delen van het land de vakantie begonnen is. En waarom zouden we naar het buitenland gaan als hier de zon ook de komende tijd volop schijnt. Dit jaar biedt de Hollandse zomer ons alle mogelijkheden om de vakantie lekker dicht bij huis te vieren.

zon parasol

Zonbescherming

Ondanks dat we wel houden van het zonnetje kan het soms ook teveel zijn. Soms willen we gewoon even in de schaduw zitten. Als je bomen in de buurt hebt kan je op deze manier de schaduw opzoeken maar dat kan niet altijd. Daarom is het handig om een parasol aan te schaffen. Niet alleen voor bij je huis maar ook om eventueel mee te nemen naar een zwembad.

Wist je dat er heel veel verschillende parasols zijn? En elke parasol heeft zijn eigen voor – en nadelen. Een kleine stokparasol is ideaal om mee te nemen naar het zwembad. Past in je auto maar is groot genoeg om je op een warm dag wat schaduw te geven. Een schaduwdoek doet dat ook maar deze kan je niet overal monteren. Kijk daarom goed voor bij een parasol kopen waar je wensen liggen. Heb je een vast zitje dan kan je kiezen voor een schaduwdoek of muurparasol. Verplaats jij nog weleens je zitje dan kan je beter kiezen voor een parasol met losse voet. Naast de mogelijkheden is er tegenwoordig ook een ruim aanbod aan kleuren dus je kan je parasol helemaal aanpassen aan jouw stijl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *