bloglovin 1

bloglovin 1

INSPIRE | Decoreren met kaarten

Beginnen jouw handen alweer te jeuken? Zin in wat kleine aanpassingen in huis? Voor wat verandering in je huis, hoef je het echt niet méga groots aan te pakken. Met een aantal kleine veranderingen kun je al een groots effect krijgen! Het enige wat je nodig hebt is creativiteit, inspiratie en een goede basis..

Met een goede basis, creëer je met accessoires zo een andere sfeer en ‘feeling’. Heb je weleens gedacht aan decoreren met kaarten? Ansichtkaarten of andere toffe beelden die je uit een magazine hebt gescheurd of foto’s die je bij (bijvoorbeeld) Polagram kunt laten printen. Nee géén reclame! Je kunt hier echt een feestje van maken! Neem bijvoorbeeld ansichtkaarten, ze zijn lekker goedkoop, er zijn allerlei varianten, het zijn net kleine mini kunstwerkjes en ze geven daarnaast ook nog eens een hele persoonlijke touch aan je interieur. Hoe dan? Nou er zijn genoeg mogelijkheden!

Ik geef je een aantal voorbeelden waarna je zelf de leukste kunt uitkiezen. Ennnn natuurlijk ook weer de mooiste inspiratiebeelden erbij..

Zelf heb ik in het toilet een mega schattig kaartenrekje van ByZenz. Ohhh daar ben ik toch nog zo blij mee! Ik hou heel erg van de illustraties van Garance Doré. Ik heb hier een aantal beelden van opgeslagen en geprint en voilá, zo in het kaartenrekje geplaatst. En dit staat toch een partij (parté, partij, fissa, feestje) leuk.

Hang een aantal kaarten aan een touwtje met een klein klemmetje/clipje. Óf gebruik van dat washitape om je kaarten op te hangen. Ook een leuk idee heurr! Herhaling is de kracht, 3/4 rijen met kaarten uit dezelfde serie. Niet helemaal strak strak ophangen, er moet wel een beeeetje feeling bij zitten. Beetje nonchalant/noncha (mag ik noncha zeggen? Ja dat mag je zeggen) ophangen doet wonderen.

Ingelijst is het net een stukje kunst, een schilderijtje! Hang je lijstjes op aan een leuk lintje of zet ze op een (a-musthave) tafeltje.

Kies kaarten/beelden/foto’s uit die bij elkaar passen, door bijvoorbeeld sfeer, kleur, ontwerp. Je kunt bijvoorbeeld alles zwart/wit doen?

Lijn de kaarten op een creatieve manier uit wanneer je ze op een muur plakt. Een heel leuk, creatief én apart beeld krijg je door de kaarten bijvoorbeeld rond een deurpost te hangen. Heb ik nog niet vaak gezien! (en nou niet allemaal deze gaan doen want dan is het niet meer speciaal, hihi)..

Doe je ding, doe je dansje en maak er een groot fissa van!

Doei.

♥-A

www.a-musthave.nl

 

 

vtwonen
vtwonen

http://www.vtwonen.nl/

viamartine
viamartine

http://www.viamartine.com/

printsonwall
printsonwall
jelanieshop
jelanieshop

https://jelanieshop.com/

irideeen
irideeen

http://irideeen.blogspot.nl/

eenigwonen
eenigwonen

http://eenigwonen.nl/

crystal-lize.tumblr
crystal-lize.tumblr

http://crystal-lize.tumblr.com/

kaarten decoreren
childreninspiredesign

http://www.childreninspiredesign.com/

kaarten aan de muur
chapterfriday

http://www.chapterfriday.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *