elektrische vouwgordijnen

Elektrische vouwgordijnen en gordijnen

Het wordt steeds gebruikelijker om te kiezen voor elektrische raamdecoratie. Door alle ontwikkelingen worden er binnenshuis steeds meer apparaten elektrisch bediend zoals je thermostaat, televisie en verlichting. Ook op het gebied van gordijnen en vouwgordijnen wordt het steeds toegankelijker om te kiezen voor elektrische oplossingen. Er zijn meerdere redenen om voor elektrisch te kiezen, zo kan het zijn dat je veel ramen naast elkaar heeft en je met 1 druk op de afstandsbediening alle gordijnen en vouwgordijnen tegelijk kunt bedienen. Maar het kan ook zijn dat je hele hoge ramen hebt die niet met de hand te bedienen zijn. Of de gordijnen en vouwgordijnen zijn te zwaar om met de hand te bedienen. Daarnaast worden gordijnen en vouwgordijnen sneller vies wanneer je deze met de hand bediend, met elektrische vouwgordijnen en gordijnen voorkom je deze vlekken. Maar ook qua veiligheid is elektrisch een goede optie, stel dat je veel op reis bent dan kan je door middel van een tijdklok de gordijnen en vouwgordijnen op vaste tijden open en dicht laten gaan waardoor het lijkt of jouw woning toch bewoond is.

Je kunt er voor kiezen om de vouwgordijnen en gordijnen te bedienen d.m.v. een afstandsbediening, zo kan je alle gordijnen en vouwgordijnen individueel maar ook allemaal tegelijk bedienen. Ook wordt het steeds gebruikelijker om gebruik te maken van een domotica systeem, afhankelijk van het systeem kunnen de gordijnen en vouwgordijnen zowel 24V alsook op 230V worden aangesloten. Maar voor de liefhebbers van de smartphone zijn er ook mogelijkheden om de raamdecoratie te bedienen met uw smartphone, zo kunje van iedere locatie je huis bedienen.

elektrische vouwgordijnen

Er zijn diverse mogelijkheden om de gordijnen en vouwgordijnen aan te sluiten, zo kun je kiezen uit 24V en 230V maar zijn er ook elektrische vouwgordijnen op batterij leverbaar. Voor deze elektrische vouwgordijnen hoeft dan geen stroompunt aanwezig te zijn en kunnen deze vouwgordijnen op iedere plek toegepast worden.

Kortom er zijn zeer veel mogelijkheden omtrent de elektrische vouwgordijnen en gordijnen qua aansluitingen en toepassingen. BlindDesign heeft een specialisme op dit gebied opgebouwd wat je bij de gemiddelde gordijnenwinkel niet zult tegenkomen. Voor meer informatie kun je kijken op https://blinddesign.nl of https://elektrischevouwgordijnen.com

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *