houten jalouzieen

Inspiratietips voor houten jaloezieën bij je interieur

Vanmorgen de voorinspectie gehad van mijn flatje. Een flatje waar ik met heel veel plezier heb gewoond. Een flatje waar ik samen met de kinderen tot rust ben gekomen maar het is tijd voor een nieuwe stap. Ik ga samenwonen met mijn vriend en zijn dochter. En er zijn een aantal ruimtes welke ik ga veranderen. Eigenlijk is alles mogelijk maar de woonkamer, keuken, badkamer enz. zijn naar onze smaak. Maar de slaapkamer en tuin zou ik graag willen veranderen. En voor de slaapkamer overweeg ik om houten jaloezieën te kopen. Deze hebben namelijk een aantal voordelen:

  1. Hout brengt meteen sfeer in je interieur
  2. Ze zijn in verschillende diktes leverbaar. Mijn persoonlijk voorkeur gaat uit naar de iets dunnere. Dat geeft een meer moderne look.
  3. Makkelijk schoon te maken
  4. Op maat te laten maken

De slaapkamer is redelijk klein en ik wil gaan werken met de kleur blauw. Hout is een mooie tegen kleur voor veel blauw. Daarbij vind ik het mooi als er zonlicht door een houten jaloezieën komt. Dit geeft een warm licht in de slaapkamer. En het leuke is tegenwoordig kan je niet alleen de kleur van het hout kiezen ook de kleur van het ladderkoord kan je kiezen. Zo krijg je dus een jaloezie die helemaal past bij jouw interieur.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *