oosterse lampen

Prachtige Oosterse Lampen van Ghalia Home

Steeds meer mensen zijn – geïnspireerd door o.a. woonprogramma’s zoals Eigen Huis en Tuin, RTL-Woonmagazine, Binnenste Buiten en VT-wonen – bezig met de inrichting van hun huis. Gezelligheid, sfeer, warmte en kleur zijn de maatstaf. Met de oosterse woonaccessoires van Ghalia Oriëntal Design breng je dit alles zonder moeite in je huis. Met oosterse lampen, zoals een filigrain plafonnière of een Turkse lamp breng je direct sfeer in je huis.

Het leuke is dat onze oosterse woonaccessoires prima te combineren zijn met een andere woonstijl of je kunt juist alles in oosterse sferen houden. De combinaties van oosterse accessoires met authentieke oosterse meubelen zijn dé woonstijlen van dit moment. Wat denk je bijvoorbeeld van een Marokkaans dienblad op een oud houten tafel of comfortabele en kleurrijke Marokkaanse kussens op een leren of stoffen effen bank?

Heel belangrijk voor de sfeer in huis is de verlichting. Bij Ghalia Oriëntal Design vind je prachtige oosterse hanglampen en plafonnières, Arabische hanglampen, prachtige oosterse tafellampen, maar ook oriëntaalse lantaarns en kaarsenhouders. De typische uitstraling van deze oosterse verlichting komt door het gebruik van prachtige materialen, zoals metaal, hout, natuurlijke klei en albast.

De prachtige modellen, gebaseerd op de echte oude vormen die in Egypte, Marokko en andere Arabische landen door de eeuwen heen een belangrijke rol hebben gespeeld, zie je terug in ons uitgebreide assortiment verlichting. Van schitterende ronde of druppelvormige modellen tot strakke vierkanten. De versiering is mooi, maar zeker niet overdadig. Dat maakt dat deze oosterse verlichting echt in ieder huis en in iedere inrichting tot zijn recht komt.

Alle oosterse lampen en woonaccessoires van Ghalia Oriëntal Design stralen uit wat het woord Ghalia uitdrukt: geliefd – niet in geld uit te drukken. Het is liefde voor de producten, voor de makers en voor het ambacht. Het zijn producten om van te houden en die je interieur compleet maken. En weet je, alle producten van Ghalia Oriëntal Design zijn betaalbaar en dus binnen handbereik van iedereen.

De eigenaar van Ghalia Oriëntal Design is Dietwin. Dietwin zoekt persoonlijk alle producten voor zijn bedrijf uit. Hij gaat voor kwaliteit, sfeer, betaalbaar en vooral mooi. Zelf is hij een groot liefhebber van oosterse producten. Dietwin: ‘Tijdens een duikvakantie in Egypte werd ik overdonderd door de pracht en praal van de schitterende handgemaakte oosterse producten. Ik wilde ook andere mensen daarvan laten genieten. Vandaar dat ik de handel hierin ben begonnen.’

Niet alleen de lampen, maar ook de woonaccessoires worden meest met de hand vervaardigd met natuurlijke en lokale grondstoffen. Door het kopen van deze producten krijgt de lokale economie een boost en blijft het milieu gespaard. De opbrengst gaat direct naar de makers. Zij verdienen zo een eerlijk loon en onze prijzen kunnen laag blijven, zodat onze producten voor iedereen bereikbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *