Inspiratietips om van de hal je favoriete ruimte te maken

Omhoog, omlaag, naar binnen of naar buiten, we lopen vaak heen en weer door de hal of gang. Ook is de hal een ruimte waar je bezoek ontvangt en zelf lekker thuiskomt na een drukke dag. Als je er zo over nadenkt is de hal eigenlijk het middelpunt van ons gezinsleven. Toch vergeten we deze ruimte vaak als het gaat om een leuke inrichting. We voldoen met een kapstok en zetten daar een aantal schoenen onder. Er zijn echter leukere oplossingen om van je hal een fijne ruimte te maken met leuke hal meubels.

Opbergtips voor schoenenliefhebbers

Een echte schoenliefhebber heeft al gauw tien paar schoenen in de hal liggen. En ook als je een gezin hebt kan het aantal paar schoenen flink oplopen. Een goede schoenenkast is dus geen overbodige luxe, maar welke neem je? Er zijn verschillende soorten kasten voor je hal. Zo herkennen we de traditionele schoenenkast met plankjes, klepdeuren en de schoenenrekken. Er zijn echter ook andere oplossingen voor bijvoorbeeld een kleinere hal. Zo heeft Trendymeubels.nl een schoenenkast in de vorm van een halbank of een schoenenkast in de vorm van een halkast. Hierdoor is het mogelijk om één hal meubel te gebruiken voor jassen, tassen en schoenen.

hal meubel

Decoratietips voor gezelligheidsdieren

Naast de schoenenkast, kapstok, halbank en kast zijn woonaccessoires ook belangrijk om van je hal die gezellige, liefdevolle en fijne ruimte te maken. Een vloerkleed in de lengte van de hal zorgt bijvoorbeeld voor warmte en diepte. Vooral bij een smalle hal kunnen vloerkleden voor de perfecte dimensie en sfeer zorgen. Daarnaast kun je aan het einde van de hal een grote halkast, plant of beeld neerzetten. Deze blikvanger valt direct op wanneer je binnenkomt en zet de toon van je halinrichting. En, last but not least, de verlichting.  Een minimalistische hanglamp draagt bij aan de gezelligheid en sfeer waardoor je hal ook meer aanzien krijgt.

hal meubels

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *