handbeschilderd servies

Puur genieten met de nieuwe theelijn van Tafelgut en handbeschilderd servies van Bunzlau Castle

O-Lijf, de culinaire winkel vol verwennerijen, blijft verrassen. Zo zijn de nieuw binnengekomen theemelanges van Tafelgut weer een feest. Er is zelfs een thee samengesteld met koffiebonen: een betoverend lekkere combinatie! Daarnaast heeft O-Lijf het assortiment uitgebreid met fraai gedecoreerd servies van Bunzlau Castle. Dit geliefde servies uit Polen wordt met de hand beschilderd, bestempeld en geproduceerd. Puur, ambachtelijk en een tikkeltje authentiek: perfect passend bij O-Lijf!

Betoverende theemelanges
Tafelgut, bekend van de mooie blikjes, heeft een heerlijke theemelanges samengesteld met koffiebonen. De Coffee Cake Tea is een melange van fijne zwarte thee met gebrande koffiebonen, witte chocoladeschijfjes en gevriesdroogde zure kers. Zowel voor de theedrinker als de koffie drinker een uitdaging! Andere nieuwe thee smaken van Tafelgut zijn net zo verrassend. Zo is er de Banana Toffee Tarte tea (fruit thee) en de Marzipan Macaron (Rooibos melange). Maak het verwenmomentje compleet met een heerlijk stuk chocolade!

Thee voor in de koffie?!
De betoverende smaak van thee, maar dan voor in de koffie. O-Lijf heeft twee heerlijke theemelanges samengesteld die perfect smaken in de koffie. Doe 1 lepel thee in een thee-ei of T-Sac en laat dit een paar minuten trekken in de koffie: heerlijk als dessertthee bij een knapperend haardvuur. De theemelanges voor in de koffie zijn verkrijgbaar in de smaken Rooibos met chocolade en Rooibos met amaretto. Deze twee Rooibosmelanges zijn ook te drinken als gewone thee, zonder dit in de koffie te doen.

Handbeschilderd servies
Ieder jaar breidt het geliefde Poolse merk Bunzlau Castle de collectie uit met prachtige serviesstukken met verrassend mooie decors. Het duurzame servies staat garant voor jarenlang gebruik en plezier in de keuken en op tafel. Zo is het aardewerk niet alleen prachtig gedecoreerd, maar ook nog eens vaatwasser- en magnetronbestendig. Bij O-Lijf vind je naast het verbluffend mooie servies onder meer dinerborden, keukentextiel en kop en schotels van Bunzlau Castle.

Over O-Lijf
Vanuit haar bijzondere woning (een voormalige school) in het Zeeuwse plaatsje Groede begon Monique Verheije haar winkel O-Lijf, een culinaire winkel met karakteristieke keukenspullen met een landelijke uitstraling, natuurlijke verzorgingsproducten en duurzaam serviesgoed. Al snel kreeg ze ‘wanhopige’ telefoontjes van enthousiaste toeristen die haar winkel hadden bezocht met de vraag of ze ook producten kon opsturen (‘help, onze thee is op!’). Zo ontstond O-Lijf als webwinkel. Het inspirerende assortiment, de fijne klantenservice en de snelle levering maken van een bestelling bij O-Lijf een ware verwennerij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *