Inspiratie voor de slaapkamer

Rate this post

Nog een week en dan komen ze de dakkapel plaatsen. Afgelopen weekend dus druk bezig geweest met de zolder. Niet alleen met het leegruimen maar ook met het bedenken hoe we de zolder willen.

Oudroze

We hadden in ons hoofd dat we de zolder oud roze gaan maken. In ons vorige huis hadden we veel paars en deze items combineren met oudroze.

Nu zagen we van de week de aflevering van Eigen Huis en Tuin waarbij ook veel met roze gewerkt werd. Door deze aflevering zijn we wel geinspireerd om het bij ons iets spannender te maken. Want naast dat wij op zolder slapen hebben wij hier ook ons kantoor. Ik werk hier en mijn man maakt hier zijn muziek. Het wordt dus een soort kleine studio. We zullen we veel tijd doorbrengen dus er mag een blikvanger komen. En ik denk dat we deze gevonden hebben:

Eijffinger behang van colorstore.nl, dit zou de oudroze kleur net iets spannender maken. Daarbij hou ik wel van een eyecatcher in mijn interieur. Een item welke anders is. Deze wandposter van Eijffinger vind ik ook erg leuk:

Of wat dacht je van een Hollandse klassiekers aan je wand:

Naast werken met een bijzonder kleur kan je met een klein stukje behang echt een verschil maken. Met de bovenstaande behangen moet je geen hele wanden bekleden maar net een accent aanbrengen.

Wij gaan eerst volgende week afwachten hoe groot de zolder wordt en hoe we de ruimte gaan verdelen. Als we dit in kaart hebben gebracht gaan we verder nadenken over de styling. Een ding is zeker, er gaat een prachtige (behang) blikvanger in komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *