dekbedden

Het juiste dekbed

Rate this post

Ken je dat? Je bent te lang voor je dekbed. Zeker nu de nachten soms wat koud waren was dit heel vervelend. Eigenlijk wil je cocoonen maar als je je schouders helemaal in je dekbed wikkelt liggen je voeten bloot.

Ikzelf red het net, ik kan lekker cocoonen in mijn dekbed maar iets meer lengte zou fijn zijn. Mijn man is een stuk langer en ligt regelmatig met koude voeten. Nu we bezig zijn met de slaapkamer staat een nieuw dekbedden bij hem dan ook boven aan het lijstje.

En niet alleen de lengte moet juist zijn, het materiaal ook. Zo hebben wij heerlijke overtrekken maar 1 dekbed “kraakt”nu ben ik nogal een wiebelkont in mijn slaap dus het kraak dekbed is in gebruik bij mijn man. Nu we ons aan het oriënteren zijn op een nieuwe overtrek kijken we ook zeker naar het materiaal.

All seasons of een 4 seizoenen?

In het verleden heb ik een 4 seizoenen dekbed gehad. Ik woonde toen in een jaren 30 woning met enkel glas. ’s nachts kon het wel eens koud zijn dus toen was een 4 seizoenen overtrek wel handig. Toen ik naar een nieuwere beter geïsoleerde woning verhuisde merkte ik dat ik niet meer optimaal gebruik maakte van de functie. Daarom hebben we nu besloten een all seasons te nemen. Onze woning is uit 1970 en we gaan de zolder nu met de verbouwing nog extra isoleren. Een all seasons is dus voldoende.

Voor nu moeten we het nog even met de huidige doen, eerst verbouwen en dan nieuwe dekbedden, overtrekken, bed enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *