industriele hanglampen

Industriële hanglampen

De avonden worden weer donkerder en ’s avonds moeten de lampen weer aan. Ik merkte het van de week toen ik heel erg diep in een goed boek verborgen zat. Al snel werd het donker in de kamer en merkte ik dat ik echt weer een lamp aan moest doen om verder te kunnen lezen.

We gaan dus steeds sneller de lampen weer aan doen. Dit is de tijd om eens kritisch naar je lichtplan te kijken. Staat elke lamp nog wel op juiste plek, past de lamp nog wel bij je inrichting? En zit er wel voldoende voltage in je lamp.

Industriële lampen

Ben je toe aan iets nieuws? Dit jaar zullen we wederom weer veel industriële hanglampen in het interieur zien. Dit blijft een trend die bij verschillende interieurstijlen past. Een industriële lamp past bij een landelijk interieur maar ook bij een modern (Scandinavisch) interieur.

Zo heb je al industriële lampen in een modern tintje:

moderne hanglamp

Steeds vaker zien we ook industriële lampen in een betonlook. Deze lampen geven je interieur een stoer tintje.

Veel mensen vinden verlichting duur en dat terwijl er zulke goedkope versies zijn. Verlichting is echter iets erg sfeerbepalend is. Zorg er dus voor dat je een goede basis hebt. Ga uit van dezelfde stijl, dezelfde kleur of hetzelfde materiaal.

De foto’s van industriele hanglampen afkomstig van Straluma.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *