Jong geleerd, oud gedaan: creëer je eigen leerplek thuis

• IKEA inspireert met flexibele school- of studieplek voor kleine ruimtes
• Oplossingen voor schoolgaande kinderen, middelbare scholieren en studenten
• Vanaf nu verkrijgbaar bij alle IKEA winkels

Amsterdam, 17 augustus 2016 – Of je kind nu voor het eerst naar school gaat, al op de middelbare school zit of gaat studeren: je knappe kop heeft thuis een plek nodig om te leren. Daarom heeft IKEA gestudeerd op hoe je een eigen leerplek creëert in een kinder-, tiener- of studentenkamer. Met deze woonideeën en flexibele oplossingen tover je een deel van je kamer om tot een creatieve plek voor huiswerk en school- of studieprojecten. Zo wordt thuis leren een stuk leuker. Je vindt alles voor het komend school- en studiejaar vanaf nu bij IKEA en op IKEA.nl.

Voor het eerst naar school
Spelenderwijs maakt je kind voor het eerst huiswerk aan het MICKE bureau. Zie je ze al rondjes draaien op de ÖRFJÄLL bureaustoel? Losse schoolspullen en speelgoed kan je kwijt in de TROFAST wandopberger. Geef deze ‘eerste leerplek’ een speelse tintje: combineer stoer dino-speelgoed met de SKOJIG lamp, die op een blauwe paddenstoel lijkt.

ikea leerplek
01_IKEA_ORFJALL_bureaustoel_b
01_IKEA_TROFAST_wandopberger_c

Geef huiswerk maken kleur
Je kind maakt de mooiste tekeningen aan het wit-groene PÅHL bureau, dat bovendien meegroeit: je kan het verstellen, net als de JULES bureaustoel. De STICKAT manden die je aan de wand kan hangen geven kleur aan de kamer. Zo wordt huiswerk maken nog leuker! Speelgoed, stiften en schriften kan je opbergen in de STUVA opbergcombinatie.

02_IKEA_STUVA_opbergcombinatie_b
02_IKEA_STICKAT_manden_c
02_IKEA_PAHL_bureau_JULES_bureaustoel_STICKAT_manden_STUVA_opbergcombinatie_a

Leerplek voor striptekenaars
Houd je tiener van schetsen en tekenen? Dan is deze cartoonkamer een heerlijke leerplek. Eenmaal op de middelbare school heb je meer opbergruimte nodig en dat creëer je met de STUVA opbergcombinatie en het MICKE ladeblok. Dit past goed bij het witte MICKE bureau. Je krijgt een echt WOW! effect met de ÖRFJÄLL bureaustoel en het SNABBFOTAD vloerkleed.

03_IKEA_STUVA_opbergcombinatie_MICKE_ladeblok_MICKE_bureau_ORFJALL_bureaustoel_SNABBFOTAD_vloerkleed_a
03_IKEA_STUVA_opbergcombinatie_MICKE_ladeblok_c
03_IKEA_STUVA_opbergcombinatie_MICKE_ladeblok_b

Hip roze en turkoois
Van de LINNMON / ADILS tafel kan je een geweldig bureau maken. Helemaal nu het LINNMON tafelblad tijdelijk verkrijgbaar is met afbeeldingen van roze en turkooizen knopen en met ADILS tafelpoten in dezelfde hippe kleuren. Leuk te combineren in je scholierenkamer met de FINNBY boekenkast in lichtturkoois en de roze BRÄDA steun voor je laptop.

04_IKEA_LINNMON-ADILS_tafel_FINNBY_boekenkast_a
04_IKEA_LINNMON-ADILS_tafel_b
04_IKEA_BRADA_steun_c

Smart studieplek
Een modestudent kan natuurlijk niet de hele dag achter een bureau blijven zitten. Daarom kan je met het SKARSTA bureau zelf kiezen of je blijft zitten of gaat staan. Het is namelijk eenvoudig in hoogte verstelbaar, net als de NILSERIK tekenkruk. Maak je studieplek af met de RIGGAD led-bureaulamp waarmee je ook je smartphone eenvoudig draadloos kan opladen.
05_IKEA_SKARSTA_bureau_NILSERIK_tekenkruk_a
05_IKEA_RIGGAD_led-bureaulamp_b
05_IKEA_NILSERIK_tekenkruk_c

Bamboe en berken
De schrijver in de dop kan overal in de kamer studeren aan het LILLÅSEN bureau. Dit bamboe bureau is vrijstaand en hoef je dus niet tegen een wand te plaatsen. De VÅGSBERG / SPORREN bureaustoel van berkenfineer past er goed bij. In de VALJE open kasten kan je al je studieboeken en je eigen werk kwijt. Kleed de kast aan met een plant of andere natuurlijke materialen.
06_IKEA_VALJE_open_kasten_b
06_IKEA_LILLASEN_bureau_VAGSBERG-SPORREN_bureaustoel_VALJE_open_kasten_a
06_IKEA_LILLASEN_bureau_c

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *