philips hue

Inbouwspots voor Hue GU10

De hoogte van een Hue GU10 led lamp wijkt af van de standaard hoogte van een halogeen of andere standaard GU10 led lamp en dit maakt het lastig om een juiste inbouwspot te vinden. We hebben diverse modellen uit ons assortiment inbouwspots geprobeerd  en het meest enthousiast worden we van de Lumiance inbouwspots, hier passen de Hue lampen nagenoeg feilloos in. De spots zijn dan ook nog licht kantelbaar en dus te richten.

inbouwspot_hue

Hue GU10 aansluiten

Na het plaatsen en inbouwen van de spots maakt u het ringetje aan de onderzijde van de Lumiance inbouwspot los en haalt de GU10 fitting naar buiten. Plaats de lampvoet van de Hue lamp in de fitting en draai de lamp naar rechts tot deze vast zit. De lamp kunt u dan vervolgens door de opening naar binnen brengen en met het ringetje zorgt u er voor dat de lamp niet naar beneden valt en klem blijft zitten.

inbouwspot_hue

Laatste stap voordat u kunt gaan genieten van uw Hue verlichting is het aansluiten van de bridge op uw router. Zowel de voedingskabel als internet kabel worden mee geleverd door Philips. Als u volgens instructies de bridge heeft aangesloten kunt u het licht aan doen en drukt u op de middelste knop op de bridge, hiermee activeert u de bridge en gaat deze ‘op zoek’ naar aangesloten Hue producten binnen het wifi netwerk. Download vervolgens de (gratis) Philips Hue app en u kunt de spots gaan besturen vanuit uw app, kleuren veranderen, scènes instellen, de mogelijkheden zijn eindeloos en leuk om mee te spelen. Als u wilt kunt u ook aan de verschillende spots namen toekennen om ze afzonderlijk te kunnen bedienen of aan verschillende groepen toe te kennen.

philips_hue_2

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *