In 8 steden de wereld rond

Vakantie op tafel

De dagen worden langer, de zon laat zich steeds vaker zien en met het oog op de zomervakantie begint bij velen de reislust toe te nemen. Wordt het een baguette in la Bonne France of toch een pizza in la Bella Italia? Kies je voor een trip binnen of buiten Europa? De Travel Collectie van Bitossi Home maakt het dit jaar wel heel makkelijk, want daarmee haal je een mix van verschillende culturen gewoon naar je eigen keuken- of tuintafel.

bitossi servies

Elke stad een eigen sfeer

De Travel Collectie bestaat uit robuuste pizzaplates, stoere bierglazen en comfortabele koffiemokken. Op elk item staat in een verrassende bijpassende kleur de naam van een grote internationale stad afgebeeld. Parijs staat afgebeeld in elegante koraalrode letters, New York in stoere zwarte letters en voor Barcelona is juist gekozen voor een zonnige gele opdruk. Elke stad zorgt voor een eigen, unieke sfeer en uitstraling. Combineer de verschillende Travel items, dan voel je je een echte wereldreiziger.

bitossi geel

Ideale mix

Zoals we van Bitossi Home gewend zijn, combineren de Travel items ook perfect met alle andere serviezen uit hun collectie. Ga je voor strak? Creëer een soho-look op tafel door de NY-items van de Travel Collectie te combineren met de rustieke steenkleurige items uit de Malmo en Sorbetto collectie. Geef je je tafel liever een Franse uitstraling? Dan matchen de Paris-items van de Travel Collectie uitstekend bij het servies Parisienne en enkele verfijnde items uit de collectie Romantic. Op die manier kom je altijd tot een ideale mix van strak en romantisch, kleurrijk en neutraal en maak je van iedere tafel de perfecte tafel om je favoriete vakantiegerecht op te serveren. Veraf komt dichtbij met Bitossi Home.

bitossi zwart

Adviesverkoopprijzen:

Travel collectie

Pizzabord € 18,95

Bierglazen € 34,95 p/4stuks

Mok € 8,95

Voor verkoopinformatie en meer info over de items uit o.a. de collecties Parisienne, Glamour, Sorbetto, Romantic en Malmo verwijzen we naar www.bitossihome.nl

bitossi rood

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *