Honefoss spiegel van Ikea

Ikea heeft sinds enige tijd de spiegel Honefoss in hun collectie. De 1e keer dat ik de spiegel zag zag ik de mogelijkheden nog niet zo heel erg. Ik vond hetal  een mooie spiegel maar nu ik zie hoe past bij allerlei verschillende stijlen vind ik de spiegel nog mooier. Door zijn tint past hij namelijk bij zo wel de retro inrichting als bij een moderne inrichting.

Daarnaast kan je de spiegel op verschillende manieren ophangen. Je kan er echt je eigen kunstwerk aan de wand mee maken.

Bron 1e foto: Sugarandcloth

ikea

Pistolsrepublic

ikea honefoss

Ikea

rode muur honefoss

Instructables

plant

Brit.co

spiegel ikea slaapkamer

Apartmenttherapy

honefoss

Pinterest

spiegel retro ikea

Stijlvolstyling

huiskamer spiegel ikea

Pinterest

spiegel honefoss

Skonahem

slaapkamer ikea speigel

Designlovefest

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *