je wand opfleuren

Je wand opfleuren is zo makkelijk met Superfresco Easy

Superfresco Easy, gelanceerd door Graham & Brown, introduceert de nieuwe EDEN collectie. Deze collectie met kleurige bloemen-dessins met botanische invloeden fleurt de wand op.

De Eden-collectie is geïnspireerd op de beroemde tuin van Eden en bevat gedurfde patronen met heldere kleuren. Verschillende varen motieven, seringen en pastelkleuren maken een neutraal interieur weer levendig en maken van iedere wand een echte eyecather.

Nog nooit was het zo makkelijk om de wanden te voorzien van een in het oog springend behang. De zogenoemde ‘paste-the-wall’-techniek zorgt ervoor dat iedereen het kan. Geen behangtafels meer, maar gewoon behanglijm op de muur, behang ertegenaan, afsnijden en klaar. Het is niet nodig om te lijm in te laten trekken. Ideaal als je elk seizoen van behang wil wisselen, want het behang wordt net zo gemakkelijk weer van de wand verwijderd. Kortom, minder rommel en behangen in de helft van de tijd.

Klik hier voor een demonstratievideo.

eden - poppie

Afmetingen: 10m x 52cm
Verkoopprijs: € 24,-

Meer informatie en verkoop via: www.superfrescoeasy.com

Over Superfresco Easy – www.superfrescoeasy.com
Behangen met Superfresco Easy was nog nooit zo gemakkelijk. Het Engelse merk, gelanceerd in 2009 door Graham & Brown, heeft als doel om de associaties van iedereen die nog nooit heeft behangen te veranderen. Door middel van een exclusieve collectie was het nog nooit zo makkelijk om een dessin te kiezen, te behangen en ook weer te verwijderen.

Met de innovatieve ‘paste-the-wall’-technologie wordt de muur ingesmeerd in plaats van het behang. Hierdoor is de kans op luchtbellen en scheuren klein en is geen behangtafel meer nodig. Deze kenmerken zorgen er bovendien voor dat er kan worden behangen in de helft van de tijd! De Superfresco Easy collectie bestaat uit meer dan 500 dessins in verschillende stijlen, texturen en kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *