kerst ikea 2021

IKEA geeft je huis een vleugje magie tijdens de feestdagen

De winterse feestdagen staan voor de deur – de perfecte periode om je huis net dat beetje extra gezelligheid te geven. Met de wintercollectie van IKEA zorg je voor een warme, knusse sfeer thuis en maak je je huis helemaal klaar voor kerst en alle andere feestdagen in deze koude winterperiode. De collectie bevat een mooie mix van sfeervolle decoratie en gezellige verlichting. De producten zijn verkrijgbaar in alle IKEA winkels.

Servies en tafellopers

Tijdens kerst vieren we de mooie dingen in het leven – bijvoorbeeld tijdens een diner met je dierbaren. En zo’n diner kan op simpele wijze magisch gemaakt worden. De voorbereidingen op zich zijn al een feest voor jong en oud. Dek de tafel met vrolijk VINTER servies, tafellopers vol maretakken en een lichtsnoer in de vorm van blaadjes. Geef de borden een finishing touch met een maretak-decoratie die je kan bevestigen aan naamkaartjes. En zet voor de kleintjes een sprookjesachtig VINTERSAGA huisje van gemberkoek op tafel – maak het af met suiker en het lijkt of er verse sneeuw op de daken ligt. 

ikea kersttafel decoratie

Decoratie uit de natuur

Versier je huis met opvallende VINTER kerstballen geïnspireerd op dieren uit de Scandinavische winterse bossen: een vos, een haas en een hert. De strikjes zitten al aan de ballen waardoor je ze makkelijk kan ophangen. De collectie bevat ook de VINTER standaard in de vorm van een kerstboom, waar je versiering aan kan hangen. Of kies voor de handgemaakte papieren VINTER decoraties met jute linten, gemaakt van textiel- en afvalresten uit India.

kerst 2021 ikea

Lichtpuntjes

STRÅLA lichtjes maken de donkere wintermaanden knus en gezellig. Niets zo fijn als door de straat lopen en in de hele buurt lampjes te zien branden. Verlichting in je raam of tuin is niet alleen voor jou, maar voor iedereen die langsloopt. Versier het huis met de STRÅLA ledlampen in de vorm van lantaarnhuisjes. Zorg samen voor een gezellige, knusse sfeer met hang- en tafellampen in de vorm van een ster – een belangrijke Scandinavische traditie. Of creëer gezellig groen licht door de handgeblazen VINTER vazen en potten in het raam te zetten.

Onder de boom

De decembermaand staat in het teken van gezelligheid – en daarbij mogen cadeaus niet ontbreken. Pak cadeautjes leuk in met VINTER groen cadeaupapier met natuurlijke patronen en geef ze op die manier een warm winterthema. Maak het cadeautje af met sfeervol VINTER tape, touw of lint. Of – neem even goed de tijd – wikkel je cadeau in een mooie theedoek.

Dit jaar heeft IKEA ook een speciale online IKEA cadeauwinkel met cadeaus in verschillende categorieën en prijsklassen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *