kerst

Weet je niet wat je moet geven deze kerst? 5 tips

Elk jaar is het weer een uitdaging; het bedenken van een leuk kerstcadeau. Wil je dit jaar met een écht leuk kerstcadeau op de proppen komen? En wil je de ontvanger hier ook echt mee verrassen? Dan doe je er verstandig aan om onderstaande cadeautips door te nemen. De kans is groot dat je – met één van deze cadeaus – de ontvanger onwijs weet te verbazen.

Een cadeaupakket

Vind je het niet zo leuk om met slechts één cadeau voor kerst aan te komen? Dan kun je het beste voor een cadeaupakket kiezen. In zo’n pakket bevinden zich meerdere cadeautjes, waarbij de cadeautjes vaak met hetzelfde thema te maken hebben.

Ga je graag voor een uniek cadeaupakket? Kies voor een pakket waarbij de ontvanger één cadeautje per dag open mag maken. Hierdoor is het voor hem/haar elke dag weer een verrassing!

Een Fashioncheque

Het kopen van kleding voor iemand anders is bijzonder lastig. Je weet immers niet 100% zeker of iemand een kledingstuk wel of niet mooi vindt. Daarnaast heb je uiteraard ook nog met de maat te maken. Weet je echter wel dat de ontvanger een liefhebber van fashion is? Dan kun je voor een Fashioncheque kiezen. Leuk om te geven, maar minstens net zo leuk om te krijgen.

Hobby- of sportproducten

Wil je voor iemand een praktisch cadeau geven? Dan kun je eens kijken naar zijn/haar hobby’s of sport. De kans is groot dat je voor de betreffende hobby of sport wel een geschikt cadeautje kunt verzinnen. Grote kans dat zo’n cadeau direct in de smaak valt.

Een aroma diffuser

Een echt uniek en praktisch cadeau. Dat is toch wel de manier waarop een aroma diffuser omschreven kan worden. Door zo’n diffuser in bijvoorbeeld de woonkamer te zetten, krijgt de volledige woonkamer een heerlijke geur. Hierbij bepaalt de ontvanger bovendien zelf naar welke geur de voorkeur uit gaat. In een aroma diffuser kunnen immers tal van soorten cartridges geplaatst worden.

Een dagje uit

Vind je het leuk om samen iets met de ontvanger van het cadeau te doen? Dan is het leuk om aan hem/haar een dagje weg te geven. Ga bijvoorbeeld samen naar het theater, naar een leuke stad of een sportwedstrijd. De keuze is reuze, waardoor je altijd wel een geschikt dagje uit kunt bedenken.

Foto door cottonbro via Pexels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *