kerstdecoratie hema

Decoreer je huis met de mooiste kerstdecoratie

Met welke trend ga jij dit jaar je huis versieren? Ga je voor traditioneel rood? Ga je voor blinkend goud? Of ga je voor het thema natuur en duurzaam? Of een van de andere vele thema’s?

Veel mensen vinden het leuk om elk jaar een ander thema te doen. Zij wisselen elk jaar af. Mijn ouders doen dat ook. Het ene jaar hebben zij een zilveren boom, het andere jaar hebben zij een rode boom. Zij zullen niet snel nog een andere kleur toevoegen.

Wij hebben thuis een kerstboom met paarse en groenen ballen. Het probleem daarmee is dat dit niet elk jaar een trend is. We willen het liefst elk jaar een paar nieuwe ballen kopen maar deze kleuren zijn niet elke jaar een trend. Vorig jaar hebben we echt moeten zoeken om een paar nieuwe ballen te vinden. Gelukkig geldt dat niet voor de traditionele kerstdecoratie.

Gouden kerstdecoratie

Goud is een trend die we echt al jaren terug zien komen. Goud voelt rijkelijk aan en zorgt voor die extra bling. Met gouden kerstdecoratie kunnen we lekker uitpakken. Goud geeft ons de mogelijkheid om even lekker over de top te gaan.

Wil je snel je boom een gouden look geven, ga dan voor een samengesteld pakket:

Met pakketten zoals deze heb je binnen no-time je boom veranderd in een gouden oase. Deze pakketten zijn ook vaak niet erg duur waardoor je voor een kleine budget elke jaar weer je boom een ander thema kan geven. En mocht je een thema juist erg leuk vinden dan is een pakket zoals deze een goede basis. Vanuit hier kan je verder gaan uitbreiden.

Rode kerstdecoratie

Rood is een kleur die past bij de kerst. De kleur rood hoort bij de traditie van kerst. Dit samen gecombineerd met wit en groen.

In veel huishoudens zien we dan ook een rode kerstdecoratie. Rood is ook een kleur die makkelijk combineert met andere trend. Goud en zilver passen goed bij rode kerstdecoratie maar ook zwart kan je erg goed combineren met rode kerstballen.

Bij een traditionele kerst horen natuurlijk ook kerstsokken. En dan bedoelen we de kerstsokken die je kan ophangen en waar je cadeautjes in kan doen.

Gekke kerstdecoratie

Elk jaar weer zien we bijzondere kerstdecoratie op de markt komen. Zo kan je kiezen voor het thema circus maar er zijn ook kerstballen in de vorm van schoenen. En wat dacht je kerstballen in de vorm van een gamecontroller, een flesje gin tonic, of een huisje. Juist die bijzonder kerstballen zorgen voor diversiteit in je kerstboom.

Wil je je kerstdecoratie online kopen? Kijk eens bij:

Wil je geen boom maar ben je wel op zoek naar een alternatief:

Foto door Elina Fairytale via Pexels
Foto door Frans Van Heerden via Pexels
Foto door Karolina Grabowska via Pexels
Foto door cottonbro via Pexels

Ook verkrijgbaar in katten en andere hondenrassen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *