Iets met groen…

De vorige keer schreef ik over de dingen die we nog onder handen willen of misschien zelfs moeten nemen. Eén van die dingen is de tuin. Ik kan nu vertellen dat er in ieder geval een gedeelte van klaar is! We zijn er nog niet, maar alle beetjes helpen, toch?

Het gaat om het gedeelte onder de overkapping. We wilden daar een loungegedeelte maken en dat is gelukt.

Zo zag het er uit;

muur

Zoals je ziet was het wel aan een opknapbeurt toe. De muur was al grijs geverfd, maar zat vol met gaten. Die hebben we opgevuld, dat zijn de witte vlekken in het midden. Daarna aan de slag! Ik had een plaatje in mijn hoofd van hoe het eindresultaat moest zijn, nu maar hopen dat ik de juiste kleur had gekozen!

groene buitenverf

Dat ziet er al veelbelovend uit!

Ik moet eerlijk bekennen dat mijn man hier mee aan de slag is gegaan, hij is iets handiger met een verfroller dan ik dat ben 😉 Het is dan gewoon iets sneller klaar….

Ondertussen ben ik op zoek gegaan naar spullen om het geheel aan te kleden. Via internet, in winkels, maar ook tussen mijn eigen spullen. Want wie wat bewaart heeft wat!

De verf zat er in één laag op. Een ontzettend gave kleur, precies wat ik in mijn hoofd had!

Nu kon het allerleukste beginnen; het af stylen. Ik heb het één en ander geprobeerd, verschoven, weggehaald en toegevoegd, heerlijk vind ik dat! Ik ben blij en ook wel een beetje trots op het eindresultaat.

resultaat loungeset

stolp sfeerimpressie rekje betongaas

De titel van dit stukje; iets met groen…. komt hier wel tot zijn recht. Maar dat is niet het enige wat ik er mee bedoelde. Op de een of andere manier kom ik, voor ons interieur, altijd bij de kleur groen uit.

We hebben geen overduidelijk groen interieur, maar het bevat veel tinten. Ik vind het blijkbaar een mooie kleur

We hopen snel met de rest van de tuin verder te gaan. Zo ziet de rest er nog uit;

tuin grond

Hier mag nog wel aan gewerkt worden. Ik hou ook erg van natuurlijk groen ;), die gaan we dan ook toevoegen. Maar dat is voor later. Ik ga nog even lekker genieten van het stukje tuin wat af is en dromen over wat we met de rest gaan doen!

Tot snel!

Liefs Maartje

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *